Забава

Сањали сте мајку или оца који више нису међу живима: Ево коју важну ПОРУКУ то има за вас – најежићете се до КОСКЕ

Некад делује прилично узнемирујуће сањати преминуле, али ево шта то може да значи. Наравно, сањати неку особу која Вам је драга, а која је преминула у стварном животу, може бити одраз Ваших осећања у вези те особе. Једноставно, још увек Вам недостаје и тешко се носите са њеном смрћу, не успевате да је преболите.
Сањати покојну мајку

Сањати покојну мајку уколико тренутно пролазите кроз тежак животни период знак је да вам је потребна помоћ. Природно је да се за то ослањате на своју мајку. Њена појава у сну вас смирује и поручује да ће све проћи добро. Добићете помоћ која вам је потребна и успећете да се решите проблема.

Уколико је у сну ваша мајка тражила помоћ, то је знак да ћете сами морати да се борите са својим проблемима. Помоћ не очекујте, јер је нећете добити.

Чак би и чланови породице могли да вас одбију уколико се ослањате на њих за помоћ. Верујте у себе и своје способности, то ће бити довољно да превазиђете потешкоће. Ово ће вам помоћи да научите да будете самосталнији и да се не ослањате на непоуздане људе.

Сањати покојника генерално је лош знак. Сањати своју мртву мајку такође. Овакав сан упозорава на могуће препреке у наредном периоду. Међутим, са њима ћете лако изаћи на крај.

Уколико је ваша мајка жива, а сањали сте да умире или да је мртва, то има јако лоше значење. Поново вам указује на могуће потешкоће у наредном периоду, углавном у вези активности које планирате да започнете. Могуће је и да ћете претрпети губитке и разочарења.

Сањати покојног оца

Сањати покојног оца може значити да осећате као да су неке ствари између вас остале нерешене или недовршене када је он умро. Можда жалите због нечега што нисте радили док сте имали прилику.

Прошлост не можете да вратите, према томе, потребно је да нађете начин како да се носите с њом и са свим проблемима у вези ње. Морате да прихватите да су питања која постављате себи само терет. Не можете добити одговор на њих или решити проблеме који су остали.

Морате наћи начин да прихватите смрт свог оца како бисте могли да наставите даље са својим животом. Уколико не можете сами да се изборите са овим губитком, потражите помоћ неке блиске особе или стручњака. Научите како да опростите оцу и себи.

Сањати да се покојни отац враћа у живот

Ако сте сањали свог преминулог оца како се враћа у живот, то је знак да вам предстоји повољан период у животу. Искористите га да се одморите и повратите своју снагу.

Foto: Pexels

Сањати покојног рођака или рођаку

Уколико сте сањали покојне рођаке или рођака, то схватите као знак да би требало да будете промишљенији. Пре него што донесете неке важне одлуке или се упустите у неку радњу везану за важна животна питања, добро размислите о ономе шта ћете да урадите.

Пре свега, добро испланирајте своје поступке на основу тренутне ситуације коју сте, наравно, првобитно добро размотрили. Не будите исхитрени у доношењу одлука од оваквог значаја. Ослоните се и на претходно искуство. Размишљајући на овакав начин, могле би вам се указати прилике које иначе не бисте ни приметили, преноси Нови.ба.

Сањати да покојни рођаци оживљавају знак је да би требало да будете посебно обазриви у вези тренутних питања. Интеракција у сну са покојним рођацима може такође указати на нешто што нисте стигли да урадите док су они били живи. Ово је знак да вам недостају и да жалите што сте пропустили неке прилике или што нисте више времена проводили заједно.

Могуће је да су неке ствари остале неразрешене међу вама. Покушајте да откријете шта би то могло да буде, како бисте могли то да решите сами са собом, или са њиховим потомцима. Ова питања морате да решите уколико не желите да вам се више јављају у сновима.

Сањати покојног пријатеља или пријатељицу

Сањати преминулог пријатеља често је одраз туге коју осећате због губитка ове особе. Можда сте се у скоре време сетили овог пријатеља или неког специфичног тренутка који сте провели са њим, па је то разлог што вам се сада јавља у сну. Понекад овакав сан може бити лош знак. Могуће је да вам се неки људи из околине подсмевају или вас вређају, што доводи до Вашег губитка самопоуздања и стварања негативне слике о себи.

Сањати покојну сестру

Сањати преминулу сестру знак је да се тренутно суочавате са неким губицима или проблемима у животу, и не знате како да их решите. У неким случајевима, нарочито уколико је ваша сестра недавно преминула, видети је у сну може значити да се тренутно осећате тужно или забринуто.

Сањати покојног супруга

Сањати покојног супруга који је мртав и у стварном животу значи да би требало да обратите пажњу на своје понашање у социјалним ситуацијама. Ваше интеракције са другим људима би требало да се побољшају.

Сањати своју покојну баку може бити и позитиван знак

Значи да, иако ћете се у животу суочавати са многим невољама и проблемима, увек ћете имати неко своје сигурно јесто на које можете увек да одете, неко ваше уточиште.

zena.blic.rs

Foto: Pexels

Related posts

Колико тачно сати би требало да спавате? Лекари дали време за људе свих узраста

Новосадска ТВ

Више од трећине Срба се буди ноћу: Ово су најчешћи узроци поремећаја спавања, неуролошкиња открила када треба ПОПИТИ ЛЕК

Ivona

НИКАДА НЕМОЈТЕ ЗАСПАТИ ДОК ВЕНТИЛАТОР ДУВА: Може вам изазвати ОГРОМНЕ БОЛОВЕ, пре него што га укључите ово ОБАВЕЗНО ПРОВЕРИТЕ!

Новосадска ТВ