Друштво

У Србији данас претежно сунчано и топло, ноћ уз кишу и краткотрајне пљускове

У Србији ће данас током дана бити претежно сунчано и топло, с највишом дневном температуром од 24 до 29 степени, а увече се на северозападу, а током ноћи и у осталом делу Војводине, као и у западној, југозападној и централној Србији, очекује јаче наоблачење са кишом или краткотрајним пљусковима.

Ујутро свеже, по котлинама и висоравнима југозападне Србије краткотрајна магла. На југу и југоистоку од средине дана повремено уз малу до умерену облачност. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Јутарња температура од 7 до 14 степени, а највиша дневна од 24 до 29 степени Целзијуса.

И у Београду данас, након свежег јутра, током дана претежно сунчано и топло уз слаб северни и северозападни ветар. Јутарња температура од 11 до 14, а највиша дневна око 27 степени. Током ноћи јаче наоблачење са кишом или краткотрајним пљусковима.

Према изгледима времена за наредних седам дана, до суботе, 7. октобра, претежно сунчано и топло са дневном температуром у већини места од 23 до 28 степени, а само се у у недељу очекује пролазно наоблачење, на северу углавном суво, а у осталим крајевима местимично са кишом или краткотрајним пљусковима уз изоловану појаву грмљавине.

Крајем периода, 5. октобра, очекује се ново наоблачење које ће понегде условити краткотрајну кишу и мањи пад температуре.

 

Related posts

„Чистоћа“ отклонила последице невремена у 176 улица

Новосадска ТВ

Рукометаши Војводине прославили освајање титуле државног првака

Новосадска ТВ

РЕГИОН У СТРАХУ Олуја прави хаос на северу Италије, Хрвати се припремају, још три државе У ОПАСНОСТИ

Новосадска ТВ