Друштво

(ВИДЕО) ОГЛАСИО СЕ ПИО ФОНД Данас је тачно годину дана од примене ПЕНЗИОНЕРСКИХ КАРТИЦА: Хвала на поверењу!

Данас је тачно годину дана од почетка примене пензионерских картица. Од укупног броја корисника који остварују право на картицу, више од 3/4 се пријавило за њену израду.

До сада је већина пензионера преузела своју пензионерску картицу и користи их остварујући попусте приликом куповине у хиљадама објеката широм земље код привредних субјеката који су потписали споразум о сарадњи са Фондом ПИО, а затим на основу генерисаних бодова остварују и додатне погодности.

Захваљујемо се корисницима што су показали велико интересовање за пензионерске картице и препознали нашу жељу да кроз бенефите које доноси картица утичемо на побољшање квалитета живота старијих суграђана, саопштио је Фонд ПИО.

Посебну захвалност дугујемо и привредним субјектима који су увидели важност читавог пројекта и својим учешћем омогућили корисницима пензионерских картица бројне погодности и попусте на производе и услуге.

Чак 870 привредних субјеката потписало је споразум са Фондом о попустима, 75 посто од корисника који имају право на картицу пријавило се за њену израду, а укупно је преузето 88 одсто пензионерских картица.

Фото: Pixabay

Related posts

Политички комитет прихватио препоруку да Косово буде примљено у Савет Европе

Новосадска ТВ

Рукометаши Војводине прославили освајање титуле државног првака

Новосадска ТВ

Представљен пројекат „Гледај да те виде, вози се бициклом“

Новосадска ТВ