Хроника

ДЕТАЉИ НЕСРЕЋЕ У ВЕТЕРНИКУ Експлозија плинске боце нанела младићу опекотине на 23 посто тела

М. С. (29) који је јуче повређен у експлозији плинске боце у Ветернику, у тренутку несреће кувао је за шпоретом у помоћном објекту куће у којој живе свештеници, сазнаје Курир на месту несреће.

Свештена лица која смо затекли у дворишту, рекли су нам да је у питању момак који ради код њих.

– Момак је кувао и плинска боца на шпорету је експлодирала. До пожара није дошло после експлозије – рекао је један од свештених лица потврђујући да се у монтажом контејнеру који се налази у дворишту њихове куће десила експлозија.

Повређени М. С. је јуче око 8.45 сати колима Хитне помоћи превезен у УКЦ Војводине. Како су рекли за Курир из те здравствене установе, пацијент има опекотине на 23 одсто тела.

Foto: novosadska.tv

– У болницу је примљен због тешких опекотинских повреда задобијених на отвореном пламену. Због тежине повреда, он је оперисан и након успешне операције пацијент је постоперативно смештен на Клинику за интензивну терапију и анестезију ради даљег праћења и лечења. Тренутно је под сталним надзором медицинског особља, где се спроводе све неопходне мере за контролу болова, спречавање инфекција и одржавање виталних функција – рекли су нам из ПР службе УКЦВ.

kurir.rs/novosadska.tv

Foto: Pixabay

Related posts

ПОСЛАНИЦИ СКУПШТИНЕ ВОЈВОДИНЕ ИЗГЛАСАЛИ: Докторка Весна Туркулов на челу Клиничког центра Војводине

Новосадска ТВ

Искључења струје за петак и понедељак

Новосадска ТВ

Искључења струје за среду, 28. август

Новосадска ТВ