Избори 2024Политика

Вучевић: Сигуран сам да ће наша листа донети победу!

– Наша листа предвођења председником Републике излази на изборе у свим градовима и општинама и сигуран сам да ће донети победу, рекао је премијер Србије и председник Српске напредне странке Милош Вучевић на централном митингу изборне листе за Нови Сад „Александар Вучић-Нови Сад сутра” који се одржава на Спенсу.

Он је рекао да победа није најважнија, и да је та победа у сваком граду и општини је само почетак и уводни део оног што нас чека наредних година.

– Једино мерило успеха и систем вредности који признајемо је шта смо урадили, колико смо проблема решили, то мора да буде идеја водиља за све листе у сваком граду која носи име „Александар Вучић – Србија сутра“. Нисте могли чути ниједан програм, ни циљ осим да ће да руше, да забране, да протерају, да отму, казне, ухапсе и да мрзе Александра Вучића. То им је једини план и све их је објединила жеља да се богате на грбачи народа.

То што смо ми радили, радили смо да би људи боље живели. Радили и градили мостове да би ви боље живели, да брже путујете. Зато градимо мостове. За мене као првог међу једнакима, ови избори где ће 2/3 грађана гласати јесу локални али су и јединствена прилика да ако побегу оствари наш покрет то буде ветар у једра, снажна подршка председнику Вучићу у његовој тешкој борби за националне интересе и заштиту и одбрану достојанства нашег народа. Сви на изборе 2. јуна, нема предаје и нема повлачења – рекао је Вучевић.

Фото: Танјуг, Ненад Михајловић

Related posts

Обележавање Дана рода речних јединица и Дана Речне флотиле

Новосадска ТВ

Вучић: Тражићемо резолуцију о страдању Срба од Немаца у СРБ и усташа у Јасеновцу

Новосадска ТВ

УСКОРО ОБРАЋАЊЕ ВУЧИЋА: Поводом покушаја насилног упада у Скупштину града

Новосадска ТВ