Политика

Вучић дочекао престолонаследника Абу Дабија: Посета ВЕЛИКА ЧАСТ за Србију

Председник Србије Александар Вучић дочекао је данас у Београду принца престолонаследника Абу Дабија шеика Каледа бин Заједа ал Нахјана и оценио да посета сина председника Уједињених Арапских Емирата на једниствен начина афирмише партнерство две земље.

„Велика част за Србију и посебан симбол пријатељства између наше земље и УАЕ“, навео је Вучић на Инстаграм налогу buducnostsbrijeav.

„Са великим задовољством дочекао сам принца престолонаследника Абу Дабија шеика Каледа бин Заједа, сина нашег искреног пријатеља, председника УАЕ Мохамеда Бин Заједа“, навео је Вучић.
Он је најавио да ће се током посете принца престолонаследника Абу Дабија разговарати о бројним темама.
„Током ове посете, која на јединствен начин афирмише партнерство Србије и УАЕ, разговараћемо о свим питањима од значаја за даље јачање билатералних и економских односа између наше две пријатељске земље, као и о новим плановима и визијама за будућност и снажан развој Србије“, навео је председник.Вучић је принца престолонаследника Абу Дабија шеика Каледа бин Мохамеда бин Заједа Ал Нахјана дочекао на аеродрому Никола Тесла и пожелео му добродошлицу у Београд.

 

Фото: Инстаграм