ЗабаваЗдравље

Најслађа трка беба сутрау Новом Саду

Саветовалиште Бебирон, прво бесплатно дигитално саветовалиште за труднице и нове сајбер родитеље овог викенда организује манифестацију „Дан за родитељство“.

У суботу, 23.9.2023. године у 11 сати, у ТЦ Биг позивани су сви они чија деца расту неком новом брзином. А ми смо спремни да им помогнемо да ту брзину стигну и разумеју. Схватили смо колико је важно да развијемо квалитетан однос са децом одмалена. Зато смо ту да вам помогнемо и да вас посаветујемо. А деца највише уче кроз игру, због тога нудимо и учење и забаву како за наше најслађе бебироне тако и за њихове родитеље!

Манифестација  “ Дан за родитељство“ је целодневног карактера, и добродошли су сви који желе чују и сазнају нешто ново, а пре свега да креирају нове успомене.

После бројних и веома посећених Пузијада у Београду, најслађу трку беба, због великог интересовања, одлучили смо да организујемо и у Новом Саду. Саветовалиште Бебирон обрадоваће све маме и тате, чији бебирони узраста од осам до 14 месеци пузају попут ветра. А саветовалиште Бебирон је већ припремило дипломе, златне медаље и бројне награде за најспретније и најбрже, а мамама и татама остаје само да забележе ове тренутке, које ћемо препичавати у недоглед. Улаз и такмичење су потпуно бесплатни!

И то није све!

Након пузијаде у 13 сати започећемо  Бебиронову бесплатну Школицу за труднице и тате. Препознатљива по својој стручности, предавачима и темама као што су вођење трудноће, рани раст и развој  као и исхрана беба и деце. Бесплатна Школица за труднице и тате, поред предавања посебну пажњу посвећује питањима и интерактивном приступу који годинама уназад негује под слоганом “Родитеље учимо, а о деци бринемо”.

Након Школице моћи ћете да учествујете са вашим клинцима у музичким радионицама, погледате плесне групе наших најмлађих суграђана и заједно са њима научите и ви нове плесне кораке.

Додатне информације и питања можете поставити директно Саветовалишту Бебирон путем налога на друштвеним мрежама Фацебоок,Инстаграм и Вибер и на број телефона 0631023190.