Нови Сад

Карловачка берба грожђа од 22. до 24. септембра

Карловачка берба грожђа одржаће се у Сремским Карловцима од 22. до 24. септембра 2023. године у организацији Општине Сремски Карловци.
У петак 22. септембра у 19:30 часова овогодишњи програм почеће наступом КУД “Бранково коло”, док ће Александар Матић Шаца свечано отворити традиционалну Карловачку бербу грожђа.
Грожђебал ће и ове године окупити произвођаче вина, као и друге излагаче домаће радиности, а током суботе и недеље се очекује забавни програм за најмлађе посетиоце – сценски наступи аниматора, мађионичара, представе и разне креативне радионице. Широм пешачке зоне, дневни програм биће уприличен шареном поворком извођача и интерактивног програма.
Богат музички програм очекује се сва три дана манифестације. Посетиоци ће моћи да уживају у музици Ане Бекуте, Ван Гога, Ђорђа Давида и Иване Петерс.
Медијски покровитељ манифестације је Радио АС и City радио, као и Мој Нови Сад и CRAFT маркетинг. Манифестација се одржава уз подршку Покрајинске Владе, Покрајинског секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, као и уз подршку компанија Галенс и Nexe Group-е.