Политика

Вучевић: Људи су снага наше отаџбине

Кандидати са листе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“ Милош Вучевић и Љубица Вранеш разговарали су и дружили се са грађанима Савског венца и још једном нагласили важност предстојећих избора, уз подсећање да они нису пука статистика или математика, већ се на њима одлучује о будућности Србије.

Љубица Вранеш наглашава да је Србија земља богата историјом, традицијом и културом, али да Србија више не гледа у прошлост, већ уздигнуте главе корача у будућност.

„Уверена сам да су политика економског развоја, инфраструктурног напретка, политика изградње Србије, оно што народ жели. Људи су снага наше отаџбине и зато позивам све да 17. децембра подрже листу „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“, рекла је Вранеш.

Милош Вучевић се захвалио грађанима на подршци и на томе што смо заједнички постигли конкретне и важне резултате.

„На изборима ће грађани одлучивати о будућности Србије, о опстанку и останку нашег народа. За Србију слободну и слободарску, за Србију која самостално доноси одлуке, независно од другух центара политичке моћи, за Србију која води рачуна о интересима својих грађана, подршка листи „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“, закључио је Вучевић.

Related posts

Без задржавања на рампама, на границама путничка возила чекају до два сата

Новосадска ТВ

Фудбалери Србије вечерас против Данске за пласман у осмину финала ЕП

Новосадска ТВ

Вучић данас са председником италијанске регије Венето Луком Зајом

Новосадска ТВ