Забава

(ВИДЕО) „НЕ ТРЕБА МИ ДРУГА ВЕЧЕРА С ЊОМ“ Српска уметница одувала Ким Кардашијан, а она се „поломила“ да је упозна

Прилика да упозна славну уметницу указала јој се након ревије Рикарда Тишија, који је тада славио десет година рада са брендом Гивенцхy. Чињеница је да су Рикардо и Марина велики пријатељи, а славни дизајнер редовно сарађује са српском уметницом.

Када је реч о Ким Кардашијан, чињеница је да би многи дали све на свету да се с њом упознају. Ово не важи само за „обичан“ свет, већ и за велике звезде, што смо небројено пута и видели на разним свечаностима.

У једном тренутку се чинило да је старлета била познатија и од многих звучних имена Холивуда, те њихово одушевљење на црвеном тепиху и обавезно фотографисање није било никакво изненађење.

Но, исто тако, и сама Ким је била обожаватељка неких других славних ликова, и на све начине је желела да их упозна, а међу „одабранима“ се нашла и најславнија Српкиња у свету уметности – Марина Абрамовић.

То јој је и пошло за руком, пре много година, а након сусрета, Ким се брже-боље похвалила на свом Инстаграму.

Прилика да упозна славну уметницу указала јој се након ревије Рикарда Тишија, који је тада славио десет година рада са брендом Гивенцхy. Чињеница је да су Рикардо и Марина велики пријатељи, а славни дизајнер редовно сарађује са српском уметницом.

Наравно, Ким им се, како су многи писали тада, практично „накачила“, да би потом окачила пар заједничких фотографија.

Многи су тада били више него изненађени што је Кардашијанки пошло за руком да се нађе у оваквом друштву, а сада, годинама касније, Марина Абрамовић је први пут проговорила о сусрету и понизила је као нико.

Чувена Београђанка је у интервјуу за ГQ Германy нехотице открила своје мишљење о старлети када су је питали да бира с ким би радије отишла на вечеру – са Гретом Гервиг која је писала сценарио за филм „Барби“ или Ким Кардашијан.

„Ниједном“, одговорила је Марина као из топа, а потом образложила.

„Заиста имам проблем са Барби. Сви воле тај филм, отишла сам да га погледам, али то није у духу моје културе. Ја долазим из комунизма, никада нисам волела да се играм са луткама. Када сам била млађа играла сам се са невидљивим „бићима“ и сенкама. Никада нисам волела објекте, и зато сам и постала перформанс уметница“, започела је Абрамовић, а потом се дотакла Ким.

„Са њом сам већ једном једном била на вечери и не треба ми друга“.

Наравно, њен одговор је одјекнуо на мрежама, а људи не престају да се „сладе“ реакцијом цењене уметнице која је старлету „поставила на своје место“.

„Ово је одговор какав сам и очекивала од ње“, „Краљица“, „Реално је у праву“, „Ау, сахранила је Ким“, „Нисам је до сада волела, али сада је обожавам“, „Легенда“, „Како је спустила Ким, то Марина“, „Ово је урнебесно“, „Ким црвени од блама сад“, „Ово би морало да се нађе у неким историјским књигама“… писали су људи, а Ким се за сада није оглашавала поводом мишљења некадашњег идола.

Фото: Screenshot YT Al Jazeera Balkans / Entertainment Tonight

Related posts

БРИТАНАЦ НАПРАВИО АПЛИКАЦИЈУ КОЈА БЛОКИРА СВЕ ВЕСТИ О НАЈПОЗНАТИЈОЈ РИЈАЛИТИ ПОРОДИЦИ Људи почели да траже и за остале познате звезде

Ivona