Забава

(ВИДЕО) Српска мусака на АМЕРИЧКИ начин, погледајте како је једна Aмериканка спремила наш деликатес!

Странци који посете Србију често се одушеве нашим обичајима и кулинарством, а неки чак одлуче да усвоје део наше традиције. Тако је Американка позната на ТикТоку, поделила свој рецепт за српску мусаку.

Странци који посете Србију често се одушеве нашим обичајима и традицијом, а неки чак одлуче да усвоје део наших кулинарских вештина.

 

Тако је једна Американка, позната на ТикТоку као „Маматициа3“, одлучила да проба припремити српску мусаку, а притом се и пожалила на тежину ђачког ранца.

 

На свом ТикТок налогу поделила је снимак у којем показује како прави ово традиционално јело. Све је одрадила савршено, пратећи упутства и објашњавајући када се који састојак додаје.

Интересантно је да је открила свој мали трик -за прелив мусаке пред крај печења додаје јогурт.

Иако домаћице могу користити различите млечне производе, као што су павлака или грчки јогурт, да би јело постало кремасто, она је изабрала да користи јогурт уз обавезно млеко.

Да ли и ви у припреми мусаке додајете јогурт? Верујемо да је то одлична идеја, а изглед јела након печења заиста делује врло примамљиво и укусно.

 

@mamaticia3 Whatcha think?#fyp#mixedgirl#funcooking. #serbia#californiagirl #coolmom#foll️owme❤ #foryourepage#universal #fhilipino#CapCut ♬ original sound – Mamaticia3

Фото: снимак екрана, јутјуб, кухиња за 10

Related posts

(ВИДЕО) Вучић: Добијање ИНВЕСТИЦИОНОГ КРЕДИТНОГ РЕЈТИНГА историјски тренутак за Србију

Новосадска ТВ

(ФОТО) ПОРАСТАО БРОЈ ЖРТАВА НА ФЛОРИДИ Ветар ударао и до 225 километара на час, људима на кућу падало дрвеће

Ivona

У недељу приказ Војске поводом ДАНА СРПСКОГ ЈЕДИНСТВА И ЗАСТАВЕ: Ево шта ће грађани моћи да виде

Новосадска ТВ