Нови Сад

(ВИДЕО) ЏИБРИ БЕЛ, НАЈПОЗНАТИЈИ АМЕРИКАНАЦ У СРБИЈИ, ПОСЕТИО НОВИ САД Поручио да му је ово један од омиљених градова: „Купићу кућу овде“

Јован Црновић, како себе зове, је у својој мисији у Србији. Први пут је Србију посетио пре тачно деценију и тврди да му је променила живот.

Џибри Бела, инфлуенсера који је из Америке и који се заљубио у Србију, сви знају. Прати га више од пола милиона људи на Инстаграму, а последњих неколико месеци има своју мисију у нашој земљи- да помогне онима у невољи.

Не изосзтаје одушевљење овим харизматичним момком те је често гост на телевизијским станицама, а портали су пуни стубаца о њему.

Овог пута, Јован Црновић, како је себе назвао, посетио је Нови Сад и Петроварадинску тврђаву. Све је окачио на свом налогу на друштвеним мрежама.

-Ја сам у Новом Саду, једном од мојих омиљених градова. Ово је северна регија Србије. Погледајте поглед на Дунав, колико је прелепо. Центар је тамо, главна катедрала- рекао је Џибри својим верним пратиоцима с посебним одушевљењем на романтику Петроварадинске тврђаве.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jibri Bell (@jibribell)

И. К.

Foto: Screenshot YT Novo jutro

Related posts

Вучић данас са председником италијанске регије Венето Луком Зајом

Новосадска ТВ

Мали: У апликацију за наградну игра Узми рачун и победи унето 200 милиона рачуна

Новосадска ТВ

У Србији данас облачно, поподне разведравање, највише од 12 до 17 степени

Новосадска ТВ