ЗабаваСпорт

НАДАЛ НАПРАВИО ПОМЕТЊУ Карте плануле у секунди! Ево како се крећу цене за његов ПОСЛЕДЊИ МЕЧ

Након што је прослављени тенисер Рафаел Надал (38) најавио крај своје професионалне каријере, интересовање за његов последњи меч експлодирало је готово одмах.

Рафа ће бити део шпанске Дејвис Куп репрезентације, са којом ће се појавити на завршном турниру у Малаги (од 10. до 24. новембра), а то ће уједно бити и последња прилика за срећнике да уживо виде „краља шљаке“ на делу.

Месец дана пре почетка турнира потражња за улазницама за мечеве Шпаније драстично је скочила. Цене карата тренутно се крећу од 1.500 до невероватних 35.000 евра, а како се меч ближи, очекује се да ће та цифра још више порасти.

Интересантно је, да су улазнице за завршни турнир Дејвис Купа биле распродате и пре него што је Надал објавио повлачење. Међутим, та вест је повећала њихову вредност, па су сада карте постале право „суво злато“ за оне који су успели да их купе регуларним путем. Очекује се да ће многи власници покушати да их препродају по вишеструко већим ценама, с обзиром на огроман интерес.

Тренутно је готово немогуће набавити карте за четвртфинални дуел Шпаније и Холандије, што би, у случају пораза домаћина, могао бити последњи меч у Рафиној каријери. Улазнице су доступне само на појединим специјализованим сајтовима, где цена за предстојећи меч износи чак 34.500 евра.

Пре Надалове објаве на друштвеној мрежи „Инстаграм“, регуларне цене карата кретале су се од 40 до 525 евра, колико је коштала улазница за ВИП сектор, док су за полуфиналне мечеве биле нешто скупље.

Турнир ће се одржати у дворани „Мартин Карпена“ у Малаги, која иначе има капацитет од 10.600 места за кошаркашке утакмице, али је тај број смањен због потребе за тениским тереном.

 

Фото: Screenshot Instagram / Rafael Nadal

Related posts

ЂОКОВИЋ И ДАЉЕ ЧЕТВРТИ ТЕНИСЕР СВЕТА, Синер држи прво место на АТП листи

Новосадска ТВ

„Кад изађемо на терен, НЕМА ПРИЈАТЕЉСТВА!“ Алкараз искрено о Новаку Ђоковићу

Новосадска ТВ

(ВИДЕО) КРАЈ ! Шпански тенисер Рафаел Надал објавио да завршава тениску каријеру, ЕВО КАД ЋЕ ТО УРАДИТИ

Новосадска ТВ