Србија

У СРБИЈИ ПРЕ ПОДНЕ ОБЛАЧНО, ПОСЛЕ ПОДНЕ СУНЧАНО И ТОПЛИЈЕ – Ево шта нас чека од следеће недеље

Данас ће пре подне бити умерено облачно време, ујутру по котлинама и долинама река југозападне и јужне Србије местимично са маглом, после подне претежно сунчано, саопштио је Репуплички хидрометеоролошки завод (РХМЗ).

У Војводини и Неготинској Крајини преовладаваће сунчано време током целог дана. Дуваће слаб и умерен северозападни ветар, на истоку Србије повремено и јак. Најнижа температура биће од 7 на северу до 15 °Ц на истоку, највиша дневна од 18 до 22 °Ц.

У Београду пре подне ће бити умерено облачно, после подне претежно сунчано. Дуваће слаб до умерен северозападни ветар. Најнижа температура биће од 8 до 12 °Ц, највиша дневна око 19 °Ц.

Према прогнози РХМЗ, током наредних седам дана у Србији ће бити ујутру хладно, током дана претежно сунчано уз малу до умерену облачност, а дневна температура биће у границама просека за другу декаду октобра.

Пролазно наоблачење, тек понегде са слабом, краткотрајном кишом очекује се у недељу крајем дана и током ноћи ка понедељку, као и у понедељак крајем дана и током ноћи ка уторку у северним, западним и централним пределима Србије.

 

Фото: Pixabay

Related posts

Данас Свесрпски сабор – заједничка седница влада Србије и Републике Српске

Новосадска ТВ

Скупштина Србије усвојила два медијска закона

Новосадска ТВ

Нових 100.000 ваучера за одмор у Србији

Новосадска ТВ