Политика

(ФОТО) „ПОНОСАН ШТО НАША НАЦИОНАЛНА АВИО КОМПАНИЈА ДИРЕКТНО ЛЕТИ ЗА ЊУЈОРК“ – Вучић од данас у САД

Председник Републике Србије Александар Вучић боравиће у Сједињеним Америчким Државама од данас до 27. септембра, где ће учествовати на 79. заседању Генералне скупштине Уједињених нација.

Током боравка у Њујорку, имаће билатералне сусрете са више од 40 светских лидера, саопштила је служба за сарадњу са медијима председника Републике. Планом и програмом је, такође, предвиђено и учешће председника Вучића на Самиту о будућности, као и на састанку о међународној сарадњи на изградњи капацитета вештачке интелигенције у ко-организацији Народне Републике Кине и Републике Замбије. Председник Вучић обратиће се учесницима 79. заседања Генералне скупштине Уједињених нација у уторак, 24. септембра, наведено је у саопштењу.

„Сместио се у авион за Њујорк. Поносан на чињеницу да наша национална авио компанија директно лети за Њујорк. Време у авиону искористићу за припрему говора у Генералној скупштини УН и на важним панелима на којима ћу да учествујем. Очекујем сусрете са више од четрдесет светских државника. После Њујорка идем у Чешку и Швајцарску. И док се припремамо за полетање, Србија ми већ недостаје.“ написао је на свом Инстаграм профилу председник Вучић.

 

Related posts

Вучевић: Србија најбољи пример развоја инфраструктуре дуж „Појаса и пута“

Новосадска ТВ

Вучић стигао у Крагујевац на скупштину СНС

Новосадска ТВ

Мали: ММФ оценио да је Србија на добром путу раста и развоја економије

Новосадска ТВ