Нови Сад

МАНИФЕСТАЦИЈА „Срцем и музиком за Детелинару 9“

Удружење грађана „Нови Сад“ и „ Ми & Ла 021„ позивају све људе добре воље, пре свега добре комшије Детелинаре, да пруже подршку још једној манифестацији „Срцем и музиком за Детелинару“ која ће се одржати у уторак, 24.09.2024. од 18 сати у центру Старе Детелинаре, (испред робне куће – Миленка Грчића 6а). Где ће мали и одрасли певати шта им срце зна.

Наиме, новосадско насеље Детелинара одувек је било богато веселом и талентованом децом, која су успевала свуда по свету, али никада нису запевала и засвирала баш у крају у којем су рођена. Вођени овом статистиком, решили смо да још једном спојимо лепо, корисно и хуманитарно.
Манифестација „Срцем и музиком за Детелинару“, као и све наше досадашње манифестације, имаће хуманитарни карактер – базар који ће почети од 17 часова уз подршку Хаос аниматора и спортске породице Спортисимо. У

колико су и колико у могућности, грађани ће моћи да донирају прилог у кутије које буду постављене за нашег другара Лава Тeодоровића, за кога су сви грађани Србије и шире укључили да помогну да прими најскупљи лек „Золгенсма“. После успешне терапије Лаву су потребни још неки прегледи и терапије константне како би се што боље спремио и припремио за нови живот.

Related posts

Ради се на поновном успостављању фиксне телефонске линије градске инспекције

Новосадска ТВ

Председник Јухас на обележавању 20. годишњице Завода за равноправност полова

Новосадска ТВ

(ФОТО) ОДЛИЧНЕ ВЕСТИ ЗА МАМЕ НОВОСАЂАНКЕ Паркинг сервис и Град Нови Сад дају 30 САТИ БЕСПЛАТНОГ ПАРКИНГА, ево како можете да га добијете

Ivona