Забава

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК Бикови желе да све око себе мењају, звезде саветују Рибама да следе интуицију

Ево шта вам звезде кажу за 20. септембар 

ОВАН

Планирате на велико, креативни сте, па је доношење крупних одлука на дневном реду. Опрез је потребан у случају послова у вези са иностранством. Убедљив наступ осигурава бољу позицију код претпостављених. Кујете нешто у потаји, још увек не обелодањујете своје намере. Некога стрпљиво освајате, исплатиће вам се упорност. Неискреност пријатеља.

БИК

Позитивна тензија је узбудљива, изненађујуће сте ексцентрични и решени да остварите што сте наумили на пословном плану. Неочекивани трошкови вас не оптерећују превише. Покренули сте се, жељни да промените све око себе. Члан породице је и даље разлог ваше забринутости. Будите дипломатични у комуникацији са неким ко је неискрен. Клоните се депресивних људи.

БЛИЗАНЦИ

Проналазите решење за неке проблематичне ситуације на послу. Занимљив разговор са претпостављенима отвориће вам нове могућности. Промена постојећег статуса је извесна. Ипак, добро размислите о понуди. Инострани пројекти још увек су неизвесни. И даље вам се не препоручују рискантни подухвати. Опрезно возите, могући су проблеми у саобраћају.

РАК

Преокупирани сте својим финансијама и ове седмице. Кредити, позајмице или било каква задуживања само могу да продубе ваше проблеме. Не дозволите да вам се намећу решења са стране. Неспоразуми са партнером још увек су актуелни. Обострани компромиси су неопходни. Поведите рачуна о исхрани и не претерујте са гурманлуцима.

ЛАВ

Испитујете границе своје издржљивости на послу. Ваша храбра иницијатива је примећена, могући су неспоразуми или одређене последице. Актуелни су неки пословни или приватни правни проблеми. Одложите потписивање важних докумената за касније. Почињете нову романтичну везу или учвршћујете постојећу. Осетљивијег сте здравља.

ДЕВИЦА

Ситуација на послу захтева да јасно изнесете свој став или донесете значајну одлуку. Одлагања у решавању неке правне ситуације вас иритирају. Повећани трошкови у вези са домом. У акцији сте, а комуникације усмене или писмене, краћи путеви или састанци не дају вам предаха. Чувајте се инфекција. Меланхолично, носталгично сте расположени.

Foto: Pexels

ВАГА

Врло је пожељно да обратите пажњу на крупан план са више оптимизма и ентузијазма. Само губите време у непотребним детаљима. Можда губите и добру пословну прилику или новац због оклевања. Тренутну ситуацију сагледавате погрешно због предрасуда или искустава из прошлости. Однос са партнером и члановима породице трпи из истих разлога.

ШКОРПИЈА

Потпуно сте концентрисани, самодисциплиновани и упорно радите на идеји која има све шансе на остварење. Не слажете се са партнером у вези са заједничким финансијама, а у праву сте када инсистирате на смањењу трошкова. Откривате неке тајне или дуго прикривена осећања. За неке од вас почиње лепа емотивна веза. Смањите конзумирање слаткиша.

СТРЕЛАЦ

Стално имајте на уму своје дугорочне циљеве, јер неминовни су оштри резови вашег досадашњег животног стила. Промене могу да буду стресне нарочито ако је укључена породица. Трошкови се нагомилавају. Могућ је мањи неспоразум са неким на послу. Интензивне емоције претачете у креативне активности.

ЈАРАЦ

Силовити сте, пуни енергије и нестрпљиви. Покушајте да се уздржите од доношења импулсивних финансијских одлука. Учествујете у врло информативним или интересантним дискусијама и са много сигурности износите своје ставове. Тензија у дому и неразумевање са партнером су последица вашег претераног пословног ангажовања. Компромиси су неопходни.

ВОДОЛИЈА

Нерашчишћена пословна ситуација натераће вас да резимирате постојеће стање и размислите о својим потезима. Бићете у ситуацији да доносите важне финансијске одлуке. Будите опрезни, могући су губици. Изненадан сусрет даје вам наде. Партнер је збуњен вашим ћутањем. Покушајте да искрено разговарате о проблему.

РИБЕ

У дилеми сте да ли је пословна понуда прави избор. Сачекајте са одлуком уколико је то могуће. Имајте на уму да ће се пословна ситуација драстично променити у вашу корист. Добра организација и фокусирање на дугорочне циљеве сада су приоритети. Следите своју интуицију. Планирате дужи пут у иностранство. Преплављени сте екстремним осећањима.

novosadska.tv

Foto: Pexels

Related posts

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 25. АВГУСТ: Бик да се чува струје, Шкорпију очекује занимљив сусрет, Стрелац да се клони расправа

Новосадска ТВ

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ Јарчеви се такмиче са партнерима, Овнови промените приоритете

Ivona

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА 2. СЕПТЕМБАР: Овна мучи зубобоља, Близанац плени енергијом, Лав превише троши, Вага каријерно напредује

Новосадска ТВ