Хроника

4 САОБРАЋАЈНЕ НЕЗГОДЕ на подручју Јужнобачког округа у протекла 24 сата

У протекла 24 сата, на подручју Јужнобачког округа, догодиле су се четири саобраћајне незгоде, у којима је једно лице задобило тешке телесне повреде. У истом периоду, на подручју Града Новог Сада, догодиле су се две саобраћајне незгоде, у којима је једна особа теже повређена.

Полицијска управа у Новом Саду је, 19. септембра, на подручју Јужнобачког округа, открила и санкционисала укупно 393 прекршаја из Закона о безбедности саобраћаја на путевима. На овом подручју, из саобраћаја је искључено 14 возача и девет возила, а задржана су четири возача. Два возача су задржана због вожње под дејством алкохола, а један због понављања или настављања вршења прекршаја. За прекршај насилничке вожње терети се један возач, који је у Новом Саду возио аутомобил са више од два промила алкохола у организму. Задржани возачи ће, уз прекршајну пријаву, бити приведени надлежном прекршајном судији.

Related posts

(ВИДЕО)Отворена Заједничка лабораторија за одрживо пољопривредно-прехрамбено инжењерство и напредне биоматеријале на Технолошком факултету

Новосадска ТВ

Ради се на поновном успостављању фиксне телефонске линије градске инспекције

Новосадска ТВ

ХИТАН АПЕЛ ЗАВОДА ЗА ТРАНСФУЗИЈУ КРВИ ВОЈВОДИНЕ: ДЕФИЦИТ крвне групе са негативним РХ фактором, А и Нулта крвна група!

Новосадска ТВ