Забава

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК Близанце очекује занимљив сусрет, Водолијама потребан одмор

Шта су вам лепо, или мање лепо, звезде спремиле за данас, прочитајте у нашем хороскопу

ОВАН

Покренули сте се, пуни оптимизма и поново сте у свом елементу. Планирате наредне пословне акције и жељни сте да промените све око себе. Неспоразум са претпостављеним решиће се у вашу корист. Проблем са партнером захтева више толеранције са ваше стране. Неко од пријатеља је неискрен, будите дипломатични. Клоните се депресивних тема или људи.

БИК

Свесни сте да морате да донесете неке битне одлуке по ваш живот. Фокусирани сте на дом и породицу, али су и даље неопходни компромиси са ваше стране. Намећете сами себи стрес, покушајте да уживате у малим свакодневним стварима и избегнете главобоље. Бавите се више спортом. Промена режима исхране је неминовна. Могући су уринарни проблеми.

БЛИЗАНЦИ

Преокупирани сте својим постојећим статусом на послу и проналажењем излаза из неких проблематичних ситуација. Још увек није време за рискантне подухвате нити било какво спекулисање новцем. С времена на време слушајте свој унутрашњи глас и подсетите се својих циљева. Краћи пут се одлаже, могући проблеми са возилом. Занимљив сусрет.

РАК

Дискусија на послу доноси позитивне резултате, па су промене евидентне. Преокупирани сте својом финансијском ситуацијом и изналажањем могућности за побољшањем. Ипак, не очекујте унапређење или повишицу. Не позајмљујте новац пријатељима, могући су проблеми. Дајете партнеру другу шансу, решени да заборавите недавне неспоразуме.

Poslovna žena u sakou gleda u društvene mreže
Foto: Pexels

ЛАВ

Присутна тензија на послу и неспоразум са надређенима могу утицати на вашу одлуку да нешто битно ту мењате. Од дипломатије тренутно нема помоћи већ од ваших коначних одлука. Повећани трошкови вас брину. Неспоразуми са партнером узроковани су старим проблемима. Нова романса даје вам наде да срећа куца на ваша врата.

ДЕВИЦА

Мотивисани сте својим високим идеалима на сарадњу са другима, желите да дате свој печат у неком послу. Креативни сте и желите да почнете све из почетка, да радите нешто што није било на вашој листи приоритета или за шта нисте имали времена. Неко вас импресионира, шармантан сусрет обећава. Игноришете неко оговарање, на добром сте путу. Стомачни проблеми.

ВАГА

Ваше креативне и оригиналне идеје наилазе на одобравање надређених. Не прија вам помисао да морате да се прилагођавате туђим укусима или да повлађујете нечији конзерватизам што може довести до непредвиђених проблема. Промена угла гледања на исту ствар може однети превагу у вашу корист. Неспоразум са чланом породице вас брине.

ШКОРПИЈА

Амбициозни сте, постављате нове стратегије и решени сте да обезбедите своју финансијску сигурност. Фокусирани сте на дугорочно планирање пословних циљева. Организованији сте и сигурнији у своје способности, али још увек се не излажите рискантним подухватима. Избегните сукоб са неким од ауторитета. Убеђујете партнера у исправност својих финансијских одлука.

СТРЕЛАЦ

Пуни сте ентузијазма и толико сигурни у своје потенцијале да преузимате више обавеза, будите реалнији. Спремни сте да без размишљања улазите у рискантније подухвате, али будите опрезнији и промишљенији. У стресу сте и нервозни, опустите се у кругу породице, шетајте или се бавите неким физичким послом. Неопходна је боља концентација у саобраћају.

ЈАРАЦ

Много пословних активности, изненадних кратких путева, размена идеја су обележја ове седмице. Добијате важну информацију, па улазите у неки рискантнији пројекат. Будите крајње обазриви, финансијски губици сад су извесни. Имате шансу да исправите грешку учињену због свог ауторитативног става. Радикалне промене у односу са партнером су неминовност.

ВОДОЛИЈА

Незадовољни сте постојећим стањем, неопходне су вам промене. Концентрисани сте на нове могућности за зараду. Разматрате детаљно следеће потезе. Решили сте да унесете више финансијске стабилности у свој живот. Тензија са партнером траје. Наметање ставова вас избацује из равнотеже. Потребан вам је одмор.

РИБЕ 

Нуди вам се нека лидерска улога. Потпуна промена вашег свакодневног живота је евидентна. Препоручује вам се спонтаност, експериментисање и нове оригиналне идеје. Потражите људе који вам могу помоћи да пласирате своје креативне потенцијале. Фанатично браните неке своје идеале. Тајанствени сусрет обећава добру авантуру. Откривате тајну.

novosadska.tv

 

Related posts

Дневни хороскоп за 27. август 2024: Близанци ће се опарити, Лав да „отвори очи“

Новосадска ТВ

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА 6. СЕПТЕМБАР: Биковима следи успех у послу, Раковима изненадна романса, а Шкорпије очекују…

Новосадска ТВ

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК Овнови упадају у оштре дискусије, Ракови добијају повишицу или унапређење

Ivona