Забава

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК Ваге покушавају да уравнотеже пословне и породичне обавезе, нека тајна о Стрелчевима се открива

ОВАН

Нестрпљиви сте на пословном плану, жељни сте добре акције. Сарадници се осећају под притиском, немате много стрпљења за њихов спорији ритам. Имате превелика очекивања и од себе и од других тренутно. Повећани трошкови у вези са реновирањем или опремањем дома, размишљате о позајмици или кредиту. Пријатељи имају инспиративне идеје.

БИК

Иако је пословна ситуација нешто боља ви сте у дилеми и нисте сигурни да ли можете да верујете неком од ауторитета. Пре доношења коначних одлука неопходна је детаљна финанисијска анализа ваших постојећих ресурса. Ризични подухвати се никако не препоручују. Не верујте у све што чујете. Романса на краћем путу. Неко вам се упорно удвара.

БЛИЗАНЦИ 

Не одустајте од свог плана, али ипак сачекајте још неко време пре него што изнесете своје идеје претпостављенима или коначно прихватите примамљиву понуду. Уколико потписујете важне папире добро их проучите пре потписивања и избегавајте ризичне подухвате. Отворен разговор са партнером отклониће многе сумње из прошлости. Доносите важне одлуке.

РАК

Интензивно размишљате о својим будућим пословним акцијама и циљевима. Добро се осећате, иако вас повећани трошкови помало брину. Не можете да се усагласите са партнером око неких битних ствари. Преокупирани сте планирањем предстојећег дужег пута. Обратите нарочиту пажњу на здравље и исхрану у овој недељи.

ЛАВ

Пословни неспоразум одлаже потписивање уговора, а узрок је финансијска компонента. Уколико сте у току купопродаје некретнина одложите доношење коначних одлука. Промене у односу са партнером су евидентне, пробајте да останете мирни да не бисте од тренутне кризе направили већи проблем. Нервозни сте, шетајте више и бавите се спортом.

ДЕВИЦА

Имате потребу да се осамите и поново размотрите ваше дугорочне циљеве. И сами увидјате да су промјене неопходне како на личном тако и на професионалном плану. Незадовољни сте својим постојећим статусом на послу и узнемирени тренутним дешавањима. Помало сте се препустили и опустили. Проблем у дому ескалира, од вас се очекује спасоносно решење.

ВАГА

Уморни сте од многобројних обавеза у протеклом периоду. Чини вам се да немате више снаге и енергије да истрајете у ономе што сте себи поставили за циљ. Покушавате да уравнотежите пословне и породичне обавезе. Песимистичнији сте него иначе. Одвојите време за одлазак у природу, краћи пут или пријатно вече са породицом. Узнемирени сте.

Foto: Pexels

ШКОРПИЈА 

Позабавите се својим финансијама, трошкови измичу контроли, а ризични послови сада доносе само губитке. Што пре почнете да економишете мање ћете касније имати проблема. Нисте превише расположени да преиспитујете своја осећања можда само зато да не бисте открили нешто што вам се не би допало. Партнер очекује неке ваше одлуке.

СТРЕЛАЦ

Напети сте и неодлучни на послу, финансијска ситуација вас забрињава. Креативнији сте, па у мноштву идеја следите ону која је необична или чак ексцентрична. Непредвиђене потешкоће у вези са планираним путем вас узнемиравају. Неко на послу је расположен за критику, а ни ви не остајете дужни. Обратите пажњу на исхрану, добијате на тежини. Нека тајна се открива.

ЈАРАЦ

Повећана узнемиреност проузрокована је неким вашим страховима у вези са пословним ангажовањем. Не решавајте постојеће финансијске проблеме додатним кредитима или задуживањем. Преосетљиво реагујете на нечије коментаре. Неминовна је оштрија комуникација са ваше стране. Партнер вас критикује.

ВОДОЛИЈА

Сада сте потпуно сигурни да морате да направите велике промене на пословном и личном плану. Што пре започнете процес тим боље. Партнерски односи свих врста такође су део тих промена. Осетљивији сте него иначе и прилично неконвенционални. Неспоразум или неслагање по неком важном питању са пријатељем ће вас растужити.

РИБЕ

Са више оптимизма чекате расплет догађаја на послу. Мудро избегавате неспоразум са претпостављенима, знате да ваших пет минута тек долази. Не успевате најбоље да ускладите пословне и породичне обавезе. Авантуристички сте расположени и спремни за акцију. Неко тајанствен вам голица машту. Пријао би вам пут у топлије крајеве. Чувајте се вируса.

novosadska.tv

Foto: Pexels

Related posts

ХОРОСКОП ЗА ВИКЕНД ОД 6. ДО 8. СЕПТЕМБРА Раковима слободни дани доносе пуњење емотивних батерија, за Лавове право време да реше несугласице са пријатељем

Ivona

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 15. ДО 21. СЕПТЕМБРА Девице склапају посао са иностранством, Јарчеви напети и љубоморни

Ivona

ОТКРИЈТЕ ШТА ВАМ ЗВЕЗДЕ СПРЕМАЈУ ДО КРАЈА НЕДЕЉЕ Лавови слушајте своје срце, Рибама ће се судбина насмешити

Ivona