Политика

Месаровић: Сада је кључни тренутак да СВИ СТАНУ УЗ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА

Министарка привреде Адријана Месаровић подржала је најављене мере које ће Србија предузети ради заштите српског народа на Косову и Метохији и поручила да је сада кључни тренутак да сви стану уз председника Србије Александра Вучића.

„Храбро и одлучно настављамо борбу за наш народ на Косову и Метохији, који је свакодневно изложен бруталним нападима и терору такозваних приштинских власти. Наша борба за правду, слободу и опстанак српског народа никада није била важнија“, написала је Месаровић на Инстаграму.

Она је истакла да пружа пуну подршку председнику Републике Србије, Александру Вучићу, који се „непоколебљиво и јуначки бори за нашу земљу и српски народ, водећи мудру и чврсту политику заштите наших националних интереса“.

„Сада је кључни тренутак да сви стану уз председника, који је јасно дефинисао кораке и мере које ће предузети поводом ситуације на Косову и Метохији. Истина, правда и право су на нашој страни. Храбро и непоколебљиво настављамо борбу за интересе српског народа, за мир, стабилност, за наш народ и наше светиње на Косову и Метохији!“, закључила је Месаровић.

 

Related posts

Вучић:Четири интерактивне табле за школе у Брезјаку, Недељицама и Коренити

Новосадска ТВ

(ФОТО) АРНО ГУЈОН НАЈАВИО ВАЖАН ПРОЈЕКАТ У последње две године објављено више од 10.000 лажних текстова о Србији, ево како ће им стати на пут

Ivona

ПОСЛЕДЊЕ ПРИПРЕМЕ ПРЕД ДОЛАЗАК ЕМАНУЕЛА МАКРОНА! Вучић са француским амбасадором Пјером Кошаром

Новосадска ТВ