Нови Сад

(ФОТО) ДРАМА У НОВОСАДСКОМ МАРКЕТУ Продавачица погодила муштерију хлебом, све завршило на друштвеним мрежама

Необичан случај догодио се у једном супермаркету у Новом Саду где једну Новосађанку нису погодиле цене од којих јој се завртело у глави већ векна хлеба!

Како је објаснила ова корисница на друштвеним мрежама, њу је радница погодила векном хлеба бацивши је са спрата у супермаркету мислећи да њену „пошиљку“ у приземљу очекује њен колега.

„У продавници прехране, вечерас погоди ме продавачица у главу са првог спрата векном хлеба. Мислила је да колега чека на том месту. Глава боли већ два сата, бол се шири назад и напред, ударац са стране изнад уха. Где отићи? Вечерас у хитну? Или сутра у дом здравља? Ког адвоката предлажете? Шта бисте ви урадиле да сте на мом месту?“, написала је озлојеђена Новосађанка и одмах изазвала лавину коментара.

Foto: Screenshot Facebook

„Адвокат јер вас је неко погодио хлебом случајно у главу?“

„Аман жено није намерно одмах би се тужила, а и хлеб је у питању није цигла, али полако има Бога“

„Срамота да вам је тако нешто и пало на памет. Знате ли у којим условима и по ком радном времену они раде?“

„Боље посетите неког другог лекара… Због проблема са вашом главом“

„Вама саветујем терапеута и лекове за смирење“, само су неки од коментара револтираних Новосађанки које су браниле радницу из супермаркета која је сасвим случајно изазвала поменути инцидент.

Ма тужи их све!

Ипак, било је и оних које су стале на страну „оштећене“, па су је саветовале да тужи и радницу и супермаркет у коме је запослена.

– Ако нађете адвоката молим вас јавите и мени. И ја ћу да тужим (један супермаркет – назив познат редакцији) пошто њихов радник прво узима сирово млевено месо рукама, тј. имао је рукавице, и онда истим тим рукавицама кренуо мени да сече шункицу. Да му нисам рекла да промени рукавицу, не би то сам урадио. Значи ужас. Ето ја ћу њега мало да тужим – поручила је једна огорчена Новосађанка у знак подршке суграђанки која је случајно погођена хлебом у главу.

informer.rs/novosadska.tv

Foto: Pexels

Related posts

ЦЕО ГРАД СЕ ДИГАО ДА ПОМОГНЕ ОЧАЈНОМ ВЛАСНИКУ: Новосађанин закупио билборд да огласи нестанак свог Гаре!

Новосадска ТВ

(ФОТО) У КАМЕНИЦИ ВИШЕ ДЕЧИЈЕ ГРАЈЕ Град Нови Сад направио модерно игралиште код Каменичког парка

Ivona

(ВИДЕО) РУСКИЊА ДИГЛА ДЕСЕТИНЕ БАЛОНА ИЗ УЛИЦЕ У КОЈОЈ СУ ДВЕ ПРОДАВНИЦЕ СТАРЕ СКОРО 200 ГОДИНА Погледајте какву магију прави

Ivona