Забава

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА 14. СЕПТЕМБАР: Бикови у несугласицама са колегама, Раковима прети прехлада, Вагама следује романтично путовање

Изузетно турбулентан пословни дан је пред вама. Планете су вам наклоњене за промену посла уколико нисте задовољни, а данас ћете донети и важне одлуке што се тиче ваше везе.

ОВАН

Овај дан вам доноси решење старог проблема на послу. Чувајте се манипулативних колега, јер могу покушати да вас саботирају. Помало проблематичан дан у комуникацији с партнером. Могући су неспоразуми. Неопходно је чешће дружење с пријатељима, особама који позитивно делују на вас.

БИК

Овај дан могу обележити несугласице с колегама и надређенима. Погоршани међуљудски односи на послу. Данас можете прећи границу колегијалности са особом коју познајете преко посла. Период зближавања. Варљиво време може лако да превари, облачите се слојевито.

БЛИЗАНЦИ

Близанци се могу наћи у дилеми, јер им се може појавити још једна добра пословна понуда. Па ипак, о свему прво добро размислите. Особа са којом сте почели да се виђате не понаша се у складу с вашим очекивањима. Више се одмарајте. Оптеретили сте се обавезама.

РАК

Пружа вам се прилика да почнете да радите на новој позицији, али то ће захтевати програм усавршавања. Ваш однос с партнером прелази на виши ниво, а они који су у вези могу да се одлуче да формализују однос. Прехлада, упала грла. Потребан је савет лекара.

ЛАВ

Пажљиво данас управљајте новцем и не улазите у ризичне инвестиције. Можете направити велики превид и тако претрпети губитак. Ваше познанство с једном особом преко друштвених мрежа може да прерасте у нешто озбиљно. Појачани стрес. Покушајте да се релаксирате у неком спа-центру.

ДЕВИЦА

Уколико желите да сарађујете са иностранством или да се запослите тамо, овај период вам доносите позитивну енергију. Ванредни издатак. Испрекидан однос с партнером доводи вас у дилему шта он заиста осећа према вама. Болови у врату, укоченост, потребна је физикална терапија.

ВАГА

Један колега на послу може почети да шири сплетке о вама. Важно је да на све те провокације одговорите дипломатски. Партнер вам може приредити лепо изненађење. Пред вама је романтично путовање удвоје. Лоша периферна циркулација. Обратите се лекару ради терапије.

ШКОРПИЈА

Повољан аспект донеће вам успешно склапање споразума с новим сарадницима. Проширење посла и добитак. Партнер се понаша веома непредвидиво, а вас такве игре не интересују. Размишљате о прекиду. Болови у леђима, нарочито у лумбалном делу кичме. Крените с лаганим вежбама.

СТРЕЛАЦ

Повољан аспект донеће вам почетак нове сарадње, за коју ће се после испоставити да је веома уносна и трајна. Ваш однос с партнером прожимају хармонија и разумевање. Планирате заједничко путовање. Неопходан вам је одмор, одлазак на неку удаљену дестинацију.

ЈАРАЦ

Овај период је повољан за напредовање у каријери и склапање сарадње са иностранством, као и за правна решења. Партнер с којим сте почели да се виђате жели да успостави доминацију, али ви на то не пристајете. Више се крећите. Неактивни сте и статични. Уколико не можете сами, следите пријатеља.

ВОДОЛИЈА

Незапослене Водолије очекује добра пословна понуда за хонорарну сарадњу. Очекује вас разговор за посао. Осећате се несхваћено од укућана, али немојте допустити да вас то затвори у неки ваш свет. Почните с рекреацијом, макар то био и само одлазак у природу, шетња.

РИБЕ

Веома важан период за то да поставите темељ једне дугорочне сарадње. То вам може донети дуготрајан извор прихода. Уколико нисте били сасвим искрени с партнером, то данас може бити откривено. Могућа је расправа између вас. Стомачни вирус, не удаљавајте се превише од куће.

 

Фото: Pixabay

 

Related posts

Грујичић: Села и мања места добиће покретне амбуланте са лекарима

Новосадска ТВ

Вучић: Позивам људе да гласају за стабилност, за сигурност, за будућност, а не за прошлост Србије

Новосадска ТВ

Петковић: Судска, а не политичка одлука, борићемо се за ослобађање ухапшених Срба

Новосадска ТВ