Нови Сад

(ФОТО) ЕВО КОД КОГА СЕ ШИШАО НАЈПОЗНАТИЈИ НОВОСАЂАНИН Отац нашег глумца био ПРИЗНАТИ ФРИЗЕР: „Био ми је идол“

Глумац Милош Танасковић гостовао је у подкасту „БИНЏ“ у ком је открио бројне непознате и занимљиве детаље са снимања серије „Клан“, о сарадњи и пријатељству са колегама, а глумац је такође говорио и о детињству, одрастању и интими.

Милош се у току разговора присетио и свог детињства и одрастања, па је открио и да је његов отац Раде био један од најпознатијих фризера у бившој Југославији.

Miloš Tanasković; foto: Screenshot YouTube Novosti

– Мој отац је био један диван човек, али ме његов посао никада није занимао, међутим то исуство проведено у његовом салону је било невероватно. Упознао сам много познатих личности. Јосипа Лисац је долазила из Загреба само како би се офарбала код њега, а онда се одмах враћала назад- започео је причу глумац.

– Сећам се када је деведесетих Балашевић ушао у салон мог оца да се ошиша, а он ми је био идол. Тад је већ почео рат, а Ђоле ми је причао о томе: „Шта да ти каже твој Ђоле, опет ћемо ми на море, биће све океј“ рекао ми је. Када је Алекса Балашевић био мали, остављали су га мом оцу на чување- испричао је Милош, јавности познат по улогама у серији „Ургентни центар“, „Јужни ветар“, „Клан“ и многим другим.

novosti.rs/novosadska.tv

Foto: Screenshot YouTube RTCG Montevizija/Pexels/Ilustracija

Related posts

Бора Чорба и Ђорђе Балашевић 40 година нису причали: Били су нераздвојни, а разлог свађе је невероватан

Новосадска ТВ