Забава

(ВИДЕО) ЗАМАЛО СРПСКИ ЗЕТ Бред Пит мувао српску глумицу, писао јој, а она га игнорисала

Бред Пит, холивудски глумац, познат је као велики заводник, те се више пута писало и причало да није био веран својим партнеркама и да је један од разлога што се развео од Џенифер Анистон управо била превара. Иако немамо доказе црно на бело, многи верују да овај холивудски лепотан никада није био веран само једној жени.

Да му није био проблем да се удвара девојкама ни када је био у браку са глумицом Анђелином Џоли, открила је наша глумица Дајана Гудић.

Дајана већ годинама гради глумачку каријеру у Америци, а синоћ је у популарној емисији Амиџи шоу открила да јој је Бред Пит писао на Инстаграму пре неколико година.

„Знаш како, не могу одговорити на ово питање, зато што кад год лепа жена каже ко јој је леп од познатих личности, он јој се јави на Инстаграму“, рекла је Дајана, након чега је признала да јој је Бред Пит писао:

„Мене су питали ко ми је од познатих личности онако леп, ја сам рекла Бред Пит… Па ти сад извуци из контекста, али нисам одговорила на поруку, јер ја сам тад имала дечка, он жену.

@tridvajedan3 #amigshow #ognjenamidzic #fypシ゚viral #fypage #dajana #estrada #viralvideo #fyppppppppppppppppppppppp #balkantiktok #viralvideos #balkanviral ♬ original sound – TriDvaJedan

Иначе, Дајана је раније била у домаћим медијима када се сазнало да се дружи са Леонардом Дикапријем, а сада је признала да је он, ипак, никад није мувао.

„Кад смо се тек упознали… Шта да ти кажем, није, није на тај начин. Дао ми је неки комплимент, ја њему, али увек смо били другови, боље се поклапамо као пријатељи“, рекла је она.ж

zena.blic.rs/novosadska.tv

Foto: Screenshot YouTube Funny or Die

Related posts

„Што сте гледали – гледали сте“ УГАШЕН ЈЕДАН ОД НАЈВЕЋИХ ПИРАТСКИХ САЈТОВА НА СВЕТУ

Новосадска ТВ

(ФОТО) ВОДИО ЉУБАВ СА ВИШЕ ОД 2.000 ЖЕНА Волео своју колегиницу, а она га због неверстава оставила након 17 година

Ivona

(ФОТО) ОВО СУ НАЈБОЉЕ ТОАЛЕТЕ ФЕСТИВАЛА У ВЕНЕЦИЈИ Вечерас се затвара филмски фестивал

Ivona