Војводина

Председник Јухас на СВЕЧАНОЈ СЕДНИЦИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ СЕНТА

Председник Скупштине АП Војводине Балинт Јухас присуствовао је данас свечаној седници Скупштине општине Сента, која се традиционално одржава поводом Дана града, а уочи 327. годишњице Сенћанске битке.

Честитајући празник представницима локалне самоуправе и свим Сенћанима, председник Скупштине АПВ Балинт Јухас истакао је да ова општина има пуно потенцијала и планова за даљи стратешки инфраструктурни, економски и друштвени развој. Он је нагласио да га је нова председница Општине Сента Хајналка Бурањ упознала са циљевима и планираним пројектима, који отварају велике могућности и перспективе за Сенту.

„Сигуран сам да ће свежа енергија, посвећен рад и амбиоциозни планови допринети да Сента убрзано напредује у инфраструктурном, привредном, туристичком и сваком другом смислу“, истакао је Јухас и нагласио да ће покрајинска администрација и надаље бити отворена и спремна за сарадњу и подршку општинским пројектима.

На свечаној седници традиционално су уручена и најпрестижнија градска признања, које су добили истакнути појединци и организације које су својим ангажманом и постигнућима допринели укупном друштвеном, спортском и културном развоју Сенте. Свечаној седници присуствовао је и покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице Роберт Отот, седницом је председавао председник СО Сента Веселин Петровић, а председница Општине Сента Хајналка Бурањ поздравним говором изразила је захвалност великом броју присутних гостију који су дошли да заједно за домаћинима обележе овај значајан датум.

 

Фото: Андраш Отош

Related posts

Председник Јухас на свечаној седници Сената Универзитета у Сегедину

Новосадска ТВ

Додељени уговори за КОНТРОЛУ ПЛОДНОСТИ ОБРАДИВОГ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА

Новосадска ТВ

Председник Јухас са Програмским одобром Међународног форума о ЧИСТИМ ЕНЕРГЕТСКИМ ТЕХНОЛОГИЈАМА

Новосадска ТВ