Хроника

ЗА ЊОМ ТРАГАЛА БРОЈНА ПОЛИЦИЈСКА ВОЗИЛА Ћерка која је заклала мајку се крила у парку код фудбалског игралишта

Марина Ц. која је у недељу увече у породичној кући, у Нишу, заклала мајку Зорицу Ц. (69) ухапшена је у близини фудбалског игралишта недалеко од фабрике „Мисао“ у насељу Никола Тесла.

За сада у полицији нису открили да ли је ћерку убицу пријавио неко од мештана насеља, или је полиција која је интезивно трагала за њом од недеље увече лоцирала и ухапсила.

Потрага за Марином је трајала 24 сата, а комшиница каже да је Марина из куће након злочкна побегла кроз шуму и преко реке.

– Видела са бројна полицијска возила како синоћ пролазе нашом улицом. Стизали су у етапама, по два, три. Било је и патролних и оних без обележја, вероватно су у тим другим били форензичари. Она се крила ту горе код игралишта, није дошла овом улицом него кроз шуму која се простире све до горњег дела насеља. Прешла је реку, вероватно је сматрала да је због дрвећа нико неће видети. Видела сам и „марицу“, али не и њу. Цео дан се полиција мувала и све се завршило синоћ око 9 – казала је комшиница убијене Зорице.

Подесетимо Марина је у недељу увече, како се претпоставља, преклала мајку Зорицу док су биле самe у породичној кући. Тело убијене Зорице у локви крви пронашао је њен супруг, а Маринин отац.

Након хапешња Марина и узимања доказа са њене одеће она је пребачена у Психијатсијку клинику у Горњој Топоници.

 

Related posts

Две особе приведене, за трећом се трага због убиства код Мавровке у Скопљу

Новосадска ТВ

(ВИДЕО) Бобан Павловић за Новосадску ТВ: СВЕ ВИШЕ МЛАДИХ ЉУДИ УКЉУЧЕНО У ПРОДАЈУ НАРКОТИКА!

Новосадска ТВ

(ФОТО, ВИДЕО) ПУСТИТЕ НАМ ДЕЦУ! Протест испред полицијске станице у Косовској Митровици због хапшења српских младића

Новосадска ТВ