Забава

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК, 10. СЕПТЕМБАР Тежак дан пред нама- Близанци узнемирени, Водолије доносе важну пословну одлуку

Месец у Стрелцу данас образује напет аспект са Марсом у Раку,  доносећи емоционалну преосетљивост, борбеност, нагонске реакције, али и склоност свађама и опасност од оружја.

ОВАН

Неочекивани догађаји на послу иду вам на руку, мењате утврђене распореде како бисте се прилагодили новонасталој ситуацији. Добијате добре вести у вези са неким финансијским улагањем. Напокон остварујете нешто што сте до сада само желели, све је већ испланирано до детаља. Упорно неког освајате, али акције су вам неуспешне. Промените тактику.

БИК

Таман кад сте помислили да сте напокон направили праву комбинацију појављују се непремостиви проблеми. Имајте стрпљења, јер импулсивне реакције само ће отежати већ постојеће стање. Неопходна је пажљива комуникација са ауторитетима или старијима. Могући су неспоразуми са члановима породице. Неко не испуњава ваша очекивања.

БЛИЗАНЦИ

Узнемирени сте недавним дешавањима и проблематиком на послу. Свесни сте да нешто морате да промените, будите крајње опрезни у комуницирању свог незадовољства. Неочекиван позив може из корена да промени ваш постојећи пословни статус. Прихватите изазов који вам се нуди. Није време да откријете своја осећања особи која вас привлачи.

РАК

Обратите пажњу на трошкове и не преузимајте никакве рискантне финансијске подухвате. Тренутни импулс да се можда задужите или оптеретите кредитне картице није добар избор. Не започињите никакав пословни аранжман са неким од пријатеља, јер губици су извесни због ваше тренутне необјективности. Незадовољни сте односом са партнером.

ЛАВ

Планиране пословне активности се одлажу, комуникација са ауторитетима је отежана или чак вама непријатна. Сумњичавији сте и самокритичнији више него обично. Да бисте се покренули потребно је да разумете на који начин сами себе ограничавате. Ставили сте ружачасте наочаре кад су финансије, партнер или породични односи у питању. Обавите докторске прегледе.

ДЕВИЦА

Важан састанак или интервју са послодавцем има добру прогнозу, не паничите, све је под савршеном контролом. Бићете изненађени повољним исходом или добрим вестима, они који одлучују сада су вам наклоњени. Решавате проблем који вас дуже време мучи другачијим приступом или преузимањем одређеног ризика. Савет партнера је драгоцен.

Foto: Pexels

ВАГА

Заборавите на обавезе и посао ове седмице. Опустите се, смејте се и уживајте након свих напора у протеклом периоду. Не упуштајте се у рискантне финансијске подухвате. Нечија срцепарајућа прича или улога мученика је само манипулативни покушај да се придобије ваша пажња. Проверите праве мотиве да се не бисте касније кајали. Неспоразум са пријатељем.

ШКОРПИЈА

Друштвени сте, срећете изузетне људе и правите значајне пословне контакте. Скривени аспекти посла могу вас довести у финансијску неприлику. Проверите поново сваки детаљ, јер вам је нешто промакло. Одложите коначне одлуке. Неко ексентричан узбуркао је ваша интензивна осећања. Бура је на помолу.

СТРЕЛАЦ
И даље сте у свом свету, тајанствени и не откривате своје намере. Планиране активности у вези са иностранством не одвијају се онако како сте желели. Очекивана помоћ или подршка изостаје. Увиђате да су неопходне промене са ваше стране. Мистериозна особа је инспирација. Пробудио се ваш авантуристички дух. Обратите више пажње на здравље.
ЈАРАЦ
Одложите све важне финансијске одлуке као и разговоре или преговоре са банкама, кредитним институцијама или људима који вас могу подржати. Генерално будите опрезнији у руковању новцем, могући су већи непотребни трошкови или губици. Кад мислите о некоме очи вам се засијају. Фантазирајте и уживајте док можете, јер време буђења ускоро вам предстоји.
Foto: Pexels
ВОДОЛИЈА 
У процесу сте доношења важних пословних одлука. Потребан вам је мир и опуштена атмосфера како бисте размотрили све појединости. Осмелите се и прихватите изазов који вам се нуди, финансијски може да буде врло исплативо. Партнер не дели ваш ентузијазам, немате тако потребну подршку. Постојећи јаз само се и даље продубљује. Нисте сигурни шта даље.
РИБЕ
Ексцентрични сте и спонтани, имате идеју да кардинално промените каријеру, да се отиснете на пут и истражите непознато или да се коначно преселите. Јасно вам је да су вам промене сада већ неопходне. Па, крените у акцију. Романса на дужем путу за неке ће значити почетак дуже и обећавајуће везе. Будите крајње опрезни, извргнути сте некој врсти манипулације.
novosadska.tv/novosti.rs
Foto: Pexels

Related posts

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА 21. АВГУСТ: Овнови улазе у тајне везу са колегом са посла, Близанци ће имати сукоб са надређенима…

Новосадска ТВ

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 20. АВГУСТ: Ован пати од несанице, Близанци траже повод за расправу, Ваге у жижи љубоморних сцена

Новосадска ТВ

ДОЛАЗИ НАМ ПУН МЕСЕЦ У ВОДОЛИЈИ Посебно ће утицати на ТРИ знака, проверите да ли сте међу њима

Ivona