Друштво

ВУЧИЋ ЗАВРШИО ПОСЕТУ ПОДРИЊУ Држава брине о људима и њиховом здрављу!

Председник Србије Александар Вучић који данас завршава петодневну посету Подрињу, у оквиру које је разговарао са грађанима у више места, истакао је да је важно да су људи видели да је држави стало до њиховог здравља.

„Ми смо показали да смо у стању да чујемо, да саслушамо и никакав ми проблем није. И није било увреда, бог зна каквих. Било је неслагања, не баш лепих речи, али то је политика и то је нешто што је потпуно нормално. И нама је две године још потребно да дођемо до решења, најмање. Полако бавићемо се тиме“, рекао је Вучић на питање да ли је задовољан како је протекао петодневни боравак у Подрињу и разгвори са грађанима, посебно јучерашњи где је главна тема био литијум.

„Важно је да су људи видели колико је нама као држави, стало до њиховог здравља, чисте воде, природе, осигураних депонија, тако да је то оно што је за нас битно“, рекао је Вучић сумирајући посету.

Главна тема је био пут, а жеља је била да то буде литијум, али свакако је важно када људи разговарају и воде дијалог, додао је Вучић.

„Што се свега другог тиче, морамо убрзано да се развијамо, да бисмо покрели потребе људи. Сви људи хоће да имају пут до своје куће, што једноставно није могуће. За то нам ни пет милијарди евра није довољно. То је толико разуђено до сваког засеовка, а не смем да вам говорим да је путна мрежа буквално десетоструко боља него што је било пре само седам, осам година“, истакао је Вучић.

Указао је на значај брзе саобраћајнице до Лознице.

„Знате ли колико дуго су причали да ће да раде Јевремовац- Цер Јевремовац, Текериш, па нису? Немогуће је све да стигнете, да будем сасвим искрен. Ја сам задовољан. Планирам и рачунам да једног дана гледам колико су окречили онога што смо ми урадили“, подвукао је Вучић

 

Фото: Танјуг, Владимир Шпорчић

 

 

Related posts

(ФОТО) „ПОСЛЕДЊЕ ПРИПРЕМЕ“ Председник Вучић се спрема за важан разговор: Позвао све грађане Подриња да дођу

Новосадска ТВ

(ВИДЕО) „РАДИЋЕМО СВЕ ШТО ЈЕ МОГУЋЕ!“ Вучић: У наредна 72 сата објавићу наше захтеве због бруталног напада на Србе на КиМ

Новосадска ТВ

Вучић се састао са америчким амбасадором Кристофером Хилом

Новосадска ТВ