Друштво

СВЕТИ СТАРАЦ ЕЛПИДИЈЕ СА РОДОСА ПОСЛАО ПОРУКУ СРБИМА: Ви често не схватате вашег председника, а он воли свој народ и Србију

Свети старац Елпидије са Родоса упутио је поруку поуке српском народу, у којем говори о председнику Србије Александру Вучићу.
Његову поруку преносимо у целости:

„Молите се за вашег председника. Ви Срби често не схватате вашег председника. Често га осуђујете. Бити председник Србије је данас најтеже. Он има и грешака у бављењу политиком али има и пуно добрих и великих ствари које је учинио и чини за српски народ. Ваш председник воли свој народ и воли Србију. Он никада неће признати независност лажне државе Косово. Он никада неће ући у Европску унију и НАТО. То треба ценити. Он жели да Србију сачува од страдања у надолазећем светском сукобу. Он никада неће увести санкције Русији. Ваш председник је државник. Он много зна али наравно неће и не сме све јавно да прича. А многи Срби га мрзе. Но, знајте – ако Срби у таквом лошем духовном стању, у коме се као народ налазите, срушите Вучића, доћи ће на власт човек који је изабраник и миљеник Луцифера. Тај човек и његова власт, ако срушите Вучића, понизиће вас и осрамотити као нико у историји. Постаћете робље у сопственој држави. Запамтите, иако је председник Вучић учинио неке грешке он неће издати. Он је последњи прави државник који ће владати Србијом. Државник а не марионета. После њега, ако се као народ не кајете, доћиће на власт изабраник Луцифера. Молите се за вашег председника, а не осуђујте га. Молите се. То је хришћански“, навео је он у својој поруци српском народу.

novosti.rs/novosadska.tv

Foto: Screenshot YouTube