Забава

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ Јарчеви се такмиче са партнерима, Овнови промените приоритете

ОВАН

Неспоразум или недореченост у односу са претпостављенима индиректно утиче на вашу зараду. Иначе и даље сте у залету, али имате проблем да реализујете све планиране активности. Будите реални и уколико је потребно промените приоритете. Деца захтевају сву вашу пажњу, будите што јаснији у својим захтевима. Пожељна је отворенија комуникација са партнером.

БИК

Чини вам се да сте затрпани обавезама и никако не успевате да ускладите пословне са приватним. Неко од претпостављених или ауторитета покушава да негира ваше досадашње пословне резултате. Изгледа да ћете морати да уђете у наметнути дијалог. Партнер не дели ваш ентузијазам у вези са неким заједничким пројектом. Неспоразуми са пријатељима.

БЛИЗАНЦИ

Збуњени сте развојем ситуације на послу, покушавате да прикријете несигурност или неодлучност већим ангажовањем. Добра вест је да уколико радите у области комуникација, транспорта, трговине или права учврстићете постојећу позицију потписивањем новог уговора. Недавни сусрет евоцирао је успомене из прошлости. Узнемирени сте.

РАК

Напокон сте мало одахнули, финансијска и пословна ситуација је боља, али сте и даље растрзани између пословних обавеза и потребе да проводите више времена са породицом. Партнеров финансијски допринос је сада више него задовољавајући и обоје покушавате да надокнадите изгубљено време у протеклом периоду. Романтичнији сте и носталгични.

ЛАВ

Деконцентрисани сте и нису вам потпуно јасни узроци вашег незадовољства. Недостаје вам ентузијазма, мотивације и тумарате бесциљно у неком свом свету. Превише активна имагинативност може помоћи само уколико се бавите уметношћу или креативном делатношћу. Однос са партнером је збуњујући и даље нестабилан. Одлажете пут.

ДЕВИЦА

Нисте сигурни да ли је право време да своје пословне циљеве преточите у акцију. Немате довољно енергије да преузмете додатне обавезе на послу. Преиспитујете нека своја досадашња убеђења. Финансијска ситуација вас забрињава. Саслушајте пажљиво ставове партнера. Промена постојећег режима исхране добро би вам дошла.

ВАГА

И даље сте у залету и потпуно спремни на ризике сваке врсте кад је посао или ваш лични живот у питању. Покушајте да не доносите значајније финансијске одлуке у овом периоду. Партнер несебично прати све ваше тренутне промене, потребе или планове. Неке ситуације из прошлости заокупљају поново вашу пажњу. Осетљивија кожа, могуће су алергије.

ШКОРПИЈА

Потпуно сте фокусирани на посао, можете да очекујете унапређење, а уколико сте незапослени добијате посао захваљујући помоћи неке моћне особе. Очекујете већи финансијски прилив. Краћи пословни пут одлажете. Однос са партнером ушао је у мирнију фазу. Срећни сте и опуштени. Лако препознајете намере других људи. Добро се осећате.
СТРЕЛАЦ
Поведите више рачуна о финансијама, неконтролисани трошкови могу вас довести у неприлику. Статус кво на послу само вас фрустрира, нестрпљиви сте, али немате могућност да нешто битније промените. Мањи проблеми са партнером се продубљују, јер нисте спремни да прихватите било какав савет или компромис. Обратите пажњу на исхрану.
ЈАРАЦ
Концентрисали сте се на посао и резултати не изостају. Ипак, новчана ситуација још увек не осликава сав уложени труд. Укључујете партнера у посао, али ваши различити ставови сада могу да узрокују међусобне проблеме. Изгледа као да се такмичите на врло суптилне начине. Неопходно је много међусобних компромиса. Преконтролишите здравље.
ВОДОЛИЈА
Будите крајње одређени и јасни на послу, јер су могући неспоразуми и одлагање започетог пројекта. Већи финансијски трошак натераће вас на штедљивији приступ новцу. Незадовољни сте односом са партнером, међусобне разлике ескалирају, а ви још увек не знате шта да урадите. Уколико сте слободни неко из прошлости поново је актуелан.
РИБЕ
Само од вас зависи да ли ћете прихватити пословни изазов који вам се нуди или ћете још увек чекати идеално решење. Мањи прилив новца. Комуникације са иностранством су отежане, планирани посао се одлаже. Није време за било какво улагање или узимање кредита. Тензија у односу са партнером резлутат је вашег претераног ангажовања на послу.

Related posts

Дневни хороскоп за 29. август 2024. године: Рибе морају да прећуте нешто, Рак у љубавној дилеми!

Новосадска ТВ

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ Близанци преносе нервозу на партнера, Лавове очекују неспоразуми на послу

Ivona

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА 5. СЕПТЕМБАР: Овновима следи изненађење од партнера, Близанцима проблеми са новцем, а ево шта очекује Шкорпије

Новосадска ТВ