Забава

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА 6. СЕПТЕМБАР: Биковима следи успех у послу, Раковима изненадна романса, а Шкорпије очекују…

Дневни хороскоп за петак 6. септембар открива нове узбудљиве прилике које ће се појавити одређеним припадницима Зодијака. Погледајте шта су звезде приредиле сваком знаку хороскопа.

ОВАН

Професионално усавршавање може да вам донесе велики напредак у каријери. Инвестирање у знање вишеструко ће вам се исплатити. Овај дан обележиће стабилност у односу с партнером. Потрудили сте се да вам се партнер отвори, да има поверења у вас. Актуелна је алергија.

БИК

Пословна сарадња с пријатељима може да вам донесе знатно унапређење финансијске ситуације. Добар период за приватни бизнис. Недавно познанство с веома занимљивом особом оборило вас је с ногу. Следи зближавање. Проблеми са желуцем. Промените режим исхране.

БЛИЗАНЦИ

Обратите пажњу на неке колеге које су спремне да наруше вашу репутацију полуистинама. Балансирајте ситуацију дипломатски. Партнер се понаша контрадикторно, али упркос томе између вас има много емоција. Чувајте се вируса. Избегавајте загушљиве, затворене просторије, јавне скупове.

РАК

Успех постижете захваљујући подршци моћне и утицајне особе, па вам се смеши и одређена доза популарности. Очекује вас зближавање са особом коју свакодневно виђате у пролазу. Почетак нове и веома страствене везе. Смањите унос алкохола, али и газираних пића.

ЛАВ

Очекују вас позитивне вести од пословних сарадника. Убрзо се пред вама отвара далеки пут. Романса са особом коју познајете преко посла све више поприма јасну форму. Деликатна ситуација, јер особа није слободна. Тахикардија, урадите ЕКГ.

ДЕВИЦА

Важно је да данас поштујете приоритете, јер ћете само на тај начин завршити послове на време. Побољшање финансија. Слободне Девице данас могу да упознају веома привлачну особу преко пријатеља. Чувајте се инфекције. Дошло је до пада имунитета.

ВАГА

Пружа вам се прилика да начините велики преокрет на пословном плану. Контакт с моћном особом донеће вам напредак. Не допадају вам се неке ствари код партнера. Скрените му на то пажњу да не би дошло до дистанце. Вртоглавица. Разлози су многобројни, обратите се лекару ради откривања узрока.

ШКОРПИЈА

Не допада вам се атмосфера манипулације на послу. Упорно се трудите да се изолујете и само радите свој посао. Особа коју сте недавно упознали све више опседа ваше мисли. Следи узбудљив љубавни састанак. Главобоља изазвана нагомилавањем пословних обавеза и стварањем тензије.

СТРЕЛАЦ

Уколико повучете прави потез данас и склопите сарадњу с новим сарадником, финансијски успех вам је загарантован. Мали знак пажње од симпатије учиниће много, тако да ћете се веома лепо осећати. Реуматске тегобе. Обратите се реуматологу и физијатру.

ЈАРАЦ

Успешан дан за оне који очекују конкретан знак да им се спрема напредак у фирми у којој раде. Повећање круга надлежности. Успешно ћете решити дуготрајан проблем у оквиру породице. Успех у заједничком подухвату с партнером. Проблем са синусима.

ВОДОЛИЈА

Данашњи дан вам може донети одличну пословну понуду, и то из иностранства. Налазите се на великој прекретници. Ваша веза пролази кроз велике осцилације, час вам изгледа да је све у реду, час да се све урушава. Главобоља. Могућ проблем с повишеним притиском.

РИБЕ

Уколико радите у оквиру информатичке технологије или преко интернета, овај дан вам може донети одличну понуду. Неспоразум с партнером може да вас изнервира. На срећу, захлађење ће бити кратког даха. Пазите се вирусних инфекција. Појачајте исхрану воћем и поврћем.

 

(Курир.рс/М.Ј)

Фото: Pixabay

Related posts

Одржан ОКРУГЛИ СТО О САВРЕМЕНИМ ВРЕДНОСТИМА у систему средњошколског образовања

Новосадска ТВ

У Новом Саду почиње Пољопривредни сајам, очекује се 1.100 излагача

Новосадска ТВ

(ВИДЕО) ВУЧЕВИЋ: Провераваћемо свуда да ли се спроводи АКЦИЈА „НАЈБОЉА ЦЕНА“

Новосадска ТВ