Друштво

Министар Ристић уручио школску опрему и прибор  за штићенике Свратишта за децу улице

Министар информисања и телекомуникација г. Дејан Ристић обишао је данас ,,Свратиште за децу улице“ у Београду и том приликом у име Министарства донирао неопходну школску опрему и прибор за свих 436 штићеника Свратишта.
,,Желим пре свега да изразим задовољство читавог тима Министарства што имамо прилику да дамо један скроман, али искрен и од срца допринос ,,Свратишту за децу улице’’, односно свим штићеницима ,,Центра за интеграцију младих’’. Свих 436 штићеника добили су потпуну школску опрему и прибор, а тиме и могућност да започну школску годину потпуно равноправно као и сва друга деца. Као Министарство нисмо имали ни најмању дилему када смо добили позив да се укључимо у ову добротворну акцију. Ово је само још један показатељ да уколико желимо, увек можемо да нађемо начин да подржимо оне којима је подршка потребна. Овај чин доприноси томе да и ми, као људи, будемо бољи. Веома нам је драго што смо данас били гости Свратишта. У наредном периоду започећемо нове кораке са циљем пружања континуиране подршке Свратишту“, изјавио је министар г. Ристић.
,,Волела бих да се у име читавог ,,Центра за интеграцију младих’’ искрено захвалим Министарству. Подршка институција нам је потврда да радимо ствари на прави начин. Ово је додатни подстицај и ветар у леђа да и у наредном периоду наставимо истим интензитетом’’ изјавила је госпођа Драгана Вучковић, представник ,,Центра за интеграцију младих’’

 

Фото: г. Горан Златковић

 

Related posts

Министар Ристић означио почетак процедуре за увођење 5Г у Србији

Новосадска ТВ

Договорена сарадња министарства и канцеларије Заштитника грађана

Новосадска ТВ

Окончан рад на изради четири подзаконска акта у области јавног информисања

Новосадска ТВ