Политика

НОВОСАДСКИ НАПРЕДЊАЦИ ОДБРУСИЛИ ССП-У: Врсјаков од Ђиласа и Маринике научио да обмањује и шири лажи, клевете и увреде

Градски одбор Српске напредне странке издао је саопштење у којем наводи да ће Милош Вучевић наставити да се бори за бољу Србију и за бољи Нови Сад. Саопштење преносимо у целости:

„Не каже народ узалуд – с ким си онакав си! Осведоченом тандему опсенара и клеветника Драган Ђилас и Мариника Тепић, придружио се још један члан њихове странке – др Владимир Врсајков. Следећи манир својих страначких шефова, Врсајков је без имало стида, изнео низ клевета и увреда на рачун Српске напредне странке, дистрибуираних медијима у виду саопштења за јавност.
Врсајков није попут своје шефице Маринике помешао кокошке и марихуану, нити банатске шоре и врхунски спорт, или као Ђилас, Швајцарску и Маурицијус, али се сукобио са свим узусима логике, етике и пристојности.
Кажу експерти из ССП-а, да СНС-у смета професионализам и стручност. Тим демагошким клеветништвом без аргументације, желели су да оправдају свој спин да је досадашњи директор Покрајинског завода за јавно здравље, после 13 година на челу установе, смењен по политичкој линији и да на његово место долази нестручна и неспособна особа. Јер, забога, каква друго може да буде лекарка, која има два страшна греха – ћерка је Јоргованке Табаковић, и што је још страшније, чланица је СНС-а?
Постоји неколико логичких и етичких проблема у изнетим оптужбама. Прво, ако је досадашњи директор смењен по политичкој линији, ко га је на то место постављао пуних 13 година? Друго, тврди ли ССП да је неко стручњак само док седи у фотељи, a да његови квалитети и капацитети нестају с престанком функције? Треће, где је записано да Покрајинска влада не може и не треба да мења руководиоце институција којима је оснивач, после више од једне деценије директорског стажа? Где, и у ком закону је прописано да је члановима породице Јоргованке Табаковић забрањено да живе и раде?
Не постоје докази да су се Ђилас, Мариника и др Врсајков бунили и писали саопштења за јавност када је супруга Бојана Пајтића ведрила и облачила Клиничким центром Војводине, смењивала директоре здравствених установа и чланове кабинета тадашњег градоначелника. Али постоји сијасет аргумената да ССП безрезервно верује да је врхунац стручности и професионализма када Мариника Тепић, преко измишљених светских првенстава и олимпијада у непостојећем спорту, испумпа милионе динара из покрајинског буџета. Да је врхунска компетенција кад Драган Ђилас до банкрота доведе пола државе и сопствену странку.
Јасно је. Новосадски епигон двоје најгорих политичара у новијој историји Србије, саопштење није писао да би бранио бившег директора Покрајинског завода за јавно здравље. Сачинио га је само с једним циљем да би неистинама и спиновима вређао Милоша Вучевића. Тиме је потврдио да његова странка нема политику. Да нема програм. Да је једини начин да доспеју у јавност уколико измисле неколико немуштих лажи против председника СНС-а и Владе Србије.
Док они сричу саопштења без смисла Милош Вучевић се изборио да се минимална плата, први пут од петооктобарског разарања Србије и Новог Сада, изједначи са вредношћу минималне потрошачке корпе. Ишао је у Блед да учествује о разговорима о европској будућности Србије. И наставиће да се бори за бољу Србију, за бољи Нови Сад. А чланови странка без популарности и подршке бирача, наставиће оно што једино знају – да на његов рачун и рачун СНС-а износе лажи и клевете. И губе на изборима.“

novosadska.tv

Related posts

Вучевић: Србија најбољи пример развоја инфраструктуре дуж „Појаса и пута“

Новосадска ТВ

Закључен бирачки списак за предстојеће изборе

Новосадска ТВ

Амбасадор Кипра посетио Нови Сад

Новосадска ТВ