Друштво

МУП УПУТИО ХИТАН АПЕЛ У саобраћају посебну пажњу обратити на ову групу- Током јучерашњег дана једна особа погинула, две теже повређене

Министарство унутрашњих послова указује да су се током јучерашњег дана, у кратком временском интервалу, догодиле три тешке саобраћајне незгоде у којима су учествовали бициклисти.

У саобраћајној незгоди која се око 18.30 часова догодила у Зрењанину, погинула је шездесетседмогодишња жена, док су у две незгоде у Београду око 18.40 часова, и у Блацу око 20.00 часова, мушкарци старости 40 и 43 године који су управљали бициклом задобили тешке телесне повреде опасне по живот.

„Имајући у виду да је тренутно период године када је обданица краћа, апелујемо на возаче моторних возила да обрате посебну пажњу на бициклисте како би се очувала њихова безбедност, а посебно да држе безбедно одстојање и растојање у односу на њих“ пише у полицијском саопштењу које је прослеђено медијима.

Истовремено скрећемо пажњу бициклистима да коришћењем светала, заштитне кациге и опреме са рефлектујућим елементима допринесу очувању своје безбедности.

informer.rs

 

Related posts

Новосађани осумњичени за нелегалну трговину наркотицима

Новосадска ТВ

Дачић: Полиција прати око 100 припадника вехабијског покрета који могу да буду опасни

Новосадска ТВ

Поводом почетка школске године, МУП КОНТРОЛИШЕ САОБРАЋАЈ У ЗОНАМА ШКОЛА

Новосадска ТВ