Друштво

ВРЕМЕ ТОПЛО, АЛИ НЕСТАБИЛНО: Највиша дневна температура до 33 степена, ЕВО ГДЕ СЕ ОЧЕКУЈУ ПЉУСКОВИ

У Србији ће данас бити променљиво облачно и топло, с највишом дневном температуром од 27 до 33 степена.

Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода (РХМЗ), на северу се очекују дужи сунчани интервали, а у областима јужније од Саве и Дунава и нестабилно време па се очекују и локални краткотрајни пљускови са грмљавином. Дуваће слаб и умерен ветар, северних праваца.

Најнижа температура од 14 степени на југоистоку Србије до 20 у Београду, а највиша од 27 до 33 степена.

И у Београду ће данас бити променљиво облачно и топло са дужим сунчаним интервалима, крајем дана у појединим деловима града могућа је краткотрајна киша или пљусак са грмљавином. Ветар слаб, северних праваца. Најнижа температура од 17 до 20 °Ц, а највиша око 31 степен.

Према изгледима времена за наредних седам дана, до петка, 6. септембра, биће претежно сунчано и топло са максималним температурама од 28 на југу и југоистоку до 35 степени Целзијуса на северу Србије.

Само у брдско-планинским пределима источне и јужне Србије уз локални развој облачности очекује се ретка појава краткотрајне кише или пљуска са грмљавином.

 

Related posts

(ВИДЕО) Успостављање савремене инфраструктуре НЕОПХОДНО ЗА ДАЉИ ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ НАШЕ ЗЕМЉЕ

Новосадска ТВ

(ВИДЕО) ПРЕМИЈЕР ВУЧЕВИЋ ОТВОРИО САЈАМ ЕЛЕКТРИЧНИХ АУТОМОБИЛА У НОВОМ САДУ: Приказано 40 модела возила различитих произвођача

Новосадска ТВ

ЈКП „Топлана“: Од 2. септембра радови на реконструкцији вреловода код Дечије болнице

Новосадска ТВ