Србија

(ФОТО) НИКО НЕ МОЖЕ ДА ПРИЂЕ ЗГРАДИ – ОПСАДНО СТАЊЕ НА СЕВЕРУ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ! Куртијеви специјалци упали у зграде четири општине на северу покрајине

Специјалци Аљбина Куртија упали су данас у болнички круг КБЦ у Косовској Митровици, као и у зграду у Косовској Митровици у којој се налази ПИО Фонд, просторије Канцеларије за КиМ, Косовско-митровачки управни округ и Центар за социјални рад, као и у Лепосавић.

Такозвана косовска полиција упала је и у још две преостале општине на северу, Звечан и Зубин Поток. Након дојаве да се у просторијама те четири општине наводно издају фалсификована документа, тзв. косовска полиција предузела је радње на више места у северном делу Митровице, Лепосавићу, Звечану и Зубином потоку.

Фото: Новосадска ТВ

Како је саопштио медијски тим тзв. косовске полиције, у току је акција у пет објеката на северу КиМ који су, како тврде, коришћени као нелегалне општине.

Фото: Новосадска ТВ

Related posts

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ СУТРА У 18 ЧАСОВА САОПШТАВА НАЈВАЖНИЈЕ ОДЛУКЕ! На столу и опција проглашења окупације дела територије Србије

Новосадска ТВ

(ВИДЕО) Вучевић:КУРТИ ИСТРАЈАН У НАМЕРИ ДА ПРОТЕРА СРБЕ,Србија наставља политички да се бори

Новосадска ТВ

Вучић данас са Лајчаком у Београду о КиМ

Новосадска ТВ