Нови СадПолитика

Милан Ђурић: НОВИ САД ЋЕ НАСТАВИТИ ДА СЕ РАЗВИЈА, предложени нови градски већници

Кандидат Српске напредне странке за градоначелника Новог Сада Милан Ђурић изложио је свој програм у Скупштини града и том приликом поручио да ће наставити политику развоја Новог Сада.

„Грађани су све рекли на последњим изборима. Србија се незаустљиво развија и људи то виде и сећају се како је било пре 2012. године. Тешко је заборавити када је у Новом Саду преко 30.000 људи остало без посла, а погледајте Нови Сад данас. Нека живи овај град, нека живи наша отаџбина, Нови Сад ће наставити свој развој“, рекао је Ђурић.

За свог заменикаЂурић је предложио Ђурађа Јакшића. Кандидат за члана Градског већа за комуналне послове је Дејан Шијак, Александра Илић за Градско веће за здравство, Петар Ђурђев за члана Градског већа задуженог за образовање, Соња Радаковић би у наредном мандату требало да буде задужена за социјалну заштиту и бригу о породици и деци. Вања Петковић, председница удружења „Чепом до осмеха“, кандидаткиња је за чланицу Градског већа за имовину и имовинско-правне односе, заштиту животне средине, одрживи развој и енергетску ефикасност. Дејан Мандић предложен је за члана Градског већа задуженог за финансије, Тијана Делић ће бити чланица Градског већа задужена за културу, а Татјана Медвед за спорт и омладину. Само три градска већа задржаће старе већнике: Милован Амиџић – управа и прописи, Александар Булајић – саобраћај и Милан Радојевић – привреда.

 

Фото: Новосадска ТВ

 

Related posts

КЛИВЛЕНД НОВИ ГРАД ПОБРАТИМ НОВОГ САДА

Новосадска ТВ

(ВИДЕО) УМЕСТО КИШЕ- МЕТЕОРИ! Грађани присуствовали РЕТКОМ природном феномену, снимци УЖАРЕНИХ ЛОПТИ круже интернетом

Ivona

Уживајте у спектакуларним спустовима током целе године: Ски симулатор отворен у Новом Саду!

Новосадска ТВ