Војводина

ПЕТИ ЏУДО ТРЕНИНГ ПРИЈАТЕЉСТВА – Обележено 20 година постојања Џудо клуба „Змај“

Џудо клуб „Змај“ из Српског Крстура организовао је у сали Основне школе „Јован Јовановић Змај“ у селу, Пети џудо тренинг пријатељства.

-Ове године је учествовало око шездесетак такмичара из секције „Њерш Иштван“ из Тотовог Села, клубова „Кањижа“ из Кањиже, „Мија и Зорка“ из Суботице и домаћина из Српског Крстура и наше секције из Банатског Аранђелова, каже председник и тренер Змаја Рајко Тодоровић.- Прослављамо 20 година клуба, одржали смо 14 турнира, сада смо прешли на Тренинг пријатљства, пети по реду. Данас смо на тренингу показивали падове (ту су били сви узрасти од полетараца до старијих пионира), технику и борбе. Тренинг су водили клупски тренери Давид Тибор, Славко Башић, Мунир Шаботић, мој син Душко и ја. Дошли су нам гости Павле Бајчетић и Властимир Барна, људи који нам константно, тих 20 година, помажу.

Као одлични домаћини Српскокрстурци су за све учеснике обезбедили по медаљу за учешће на Тренингу пријатељства, а уручене су и захвалнице заслужним појединцима. Признања су тамичарима и гостима доделили заменик председника Општине Дејан Јанчић и чланица Општинског већа Александра Гајин.

-Данас је обележено 20 година постојања Џудо клуба „Змај“, управи, деци и свим пријатељима клуба, испред Општине Нови Кнежевац и председника др Радована Уверића,честитам овај јубилеј и надам се да ће следећих 10 година клуб бити у пуној снази и да ће успети да се увећа, да има више полазника и више такмичара, рекла Александра Гајин.

Организацију ове манифестације помогли су Општина Нови Кнежевац и месне заједнице Српски Крстур и Банатско Аранђелово.

Фото: Општина Нови Кнежевац

Related posts

Поклон хармоника музичкој школи

Новосадска ТВ

Вучић одржао тренинг јуниорима КК Лозница

Новосадска ТВ

СЕДМОБОЈ И ГУЛАШИЈАДА – Српскокрстурци су припремили најбољи гулаш и освојили три прва места!

Новосадска ТВ