ВојводинаКултура

ИСТИНИТЕ ЖИВОТНЕ ПРИЧЕ ПРЕТОЧИЛА У РОМАНЕ: Ранка Танасић Барлов са најдражом публиком!

У Месној библиотеци у Руском Селу, у оквиру обележавања Великогоспојинских дана, одржано је књижевно вече Ранке Танасић Барлов, Рускоселке која живи и ради у Београду.

Ауторка је до сада издала своја четири романа “Где да одем да те не волим“, “Живот на грам“, “Када се поново сретнемо“ и “У магли лажи“. Програму је присуствовао Тихомир Фаркаш, члан Градског већа задужен за образовање.

Фото: Град Кикинда

“Град Кикинда увек подржава овакве активности, а Руско Село одавно је препознато као средина која негује програме везане за културу и леп пример младима да постоје и друге ствари ван друштвених мрежа. Теме које су обрађене су веома актуелне и скрећу пажњу на оно што би требало да укажемо младима“, рекао је Фаркаш.

Фото: Град Кикинда

Ауторка већ годинама ради у Београду и потпуно се, као дипломирана правница, посветила писању:

“Први роман био ми је окидач да почнем да објављјуем професионално и ради се истинитој животној причи, посвећеној свим људима који су остали без неке драге особе и како то превазићи. Други роман је о борби са наркоманијом, трећи роман је о нестанку беба у српским породилиштима, док је четврти о борби за потомство, породичном насиљу и борби за старатељство“, објаснила је ауторка.

Фото: Град Кикинда

Related posts

24. „Пасуљијада“ у Руском Селу

Новосадска ТВ

НАЈДУЖУ РЕЧ У СРПСКОМ ЈЕЗИКУ НИКАДА НЕ КОРИСТИМО Има 29 слова, други кандидат 22 слова

Ivona