Забава

(ВИДЕО) ОТКРИЋЕ СА ТИКТОКА Како конобари брзо решавају проблематичне госте

Можда многи не знају, али угоститељски рад, поготово конобарисање, сматра се једним од тежих и захтевнијих занимања. Ако узмете у обзир колико одређени гости умеју да буду „тешки“ и захтевни, разумљиво је зашто ова професија добија ове титуле.

Баш из тих разлога, једна конобарица открила је трик који конобари практикују када им за сто седну захтевни гости. Наиме, како је објавила на свом ТикТок налогу, уколико желе да гости оду што пре, наплатиће им рачун одмах и тиме ставити до знања да су непожељни. Уколико сачекају да га затраже сами, онда се могу сматрати добродошлим.

„Оно када гости кажу ‘могу ли добити рачун’, али ја га извучем из џепа јер сам једва чекала да одете из мог дела ресторана,“ написала је конобарица на својој објави, а пренео „Мирор“.

@tastyriah #fyp #serverlife #servertok #customerservice ♬ original sound – sissy

Многе њене колеге потврдиле су ово у коментарима, али било је и оних који су негодовали.

„Оставићу рачун овде па кад год будете спремни. Суптилно га оставим ближе мушкарцу да зна да мора да плати,“ написао је један од колега и пратилаца.

„Кажем да нема журбе кад желим да журе више него икада пре,“ додао је други.

„То функционише у оба смера! Када седиш и гледаш конобарицу 20 минута с уплаканом децом која моле да оду, али никако да донесу рачун,“ закључио је бесно трећи.

Шта ви мислите о овом трику?

(Kurir.rs/J.M.)

Foto: Pexels

Related posts

(ВИДЕО) „Увек сам мислила да је моја ћерка РЕИНКАРНАЦИЈА њене прабаке, а онда сам јој показала ЊЕНУ СЛИКУ“ Оно што је изговорила девојчица преплашило је СВЕ

Ivona

(ВИДЕО) ОТВОРИЛИ СТЕ ВИНО, АЛИ ЈЕ ПАМПУР УПАО У ФЛАШУ Решење је трик са кесом

Ivona

(ВИДЕО) НАПРАВИТЕ ДУБАИ ЧОКОЛАДУ О КОЈОЈ ПРИЧА ЦЕО ИНСТАГРАМ Потребна су вам само четири састојка

Ivona