Забава

(ВИДЕО) ТРИК КОЈИ ЈЕ ЗАПАЛИО ИНТЕРНЕТ Ставили ролну тоалет папира у фрижидер, а када прочитате зашто урадићете исто

Можда вам се млеко покварило или су остаци ручка и хране стајали предуго у фрижидеру, али резултат је исти – тешко је решити се непријатног мириса. Но, ТикТоком кружи генијалан, а једноставан трик који гарантује да више никада нећете осетити непријатне ароме када отворите фрижидер. Све што треба да урадите јесте да у њега ставите ролну тоалет папира!

Признајемо да призор може бити чудан, али наводно ће ролна тоалет папира у фрижидеру учинити чудо – она ће упијати влагу која иначе доприноси развоју буђи и непријатних мириса, пише „Параде“.

Стручњаци истичу да треба мењати ролну тоалет папира сваке три недеље, а да у исте сврхе можете искористити и соду бикарбону која се мења на свака три месеца. Обе опције, свакако, елеминишу вишак влаге.

Ролну ставите у задњи део фрижидера, далеко од ствари које би могле да исцуре, а потом је после три недеље једноставно баците и замените новом. Просто и јефтино, а из фрижидера више никад нећете осетити не тако очаравајуће мирисе покварене или убуђале хране.

@smartfoxlifehacks Have you ever tried THIS? 😱🦊 #lifehack #tipsandtricks #toiletpaper #fridge ♬ original sound – Smart Fox Lifehacks

zena.blic.rs

 

Related posts

РОДИТЕЉИ, КОНАЧНО ЋЕТЕ СЕ НАСПАВАТИ Ево трика како успавати бебу за само 13 МИНУТА

Ivona

ПРАКТИЧАН ТРИК ЗА СНЕЖНО БЕЛЕ ЧАРАПЕ Не бисте веровали који састојак из кухиње може да вам избели тканину

Ivona

(ВИДЕО) ОТВОРИЛИ СТЕ ВИНО, АЛИ ЈЕ ПАМПУР УПАО У ФЛАШУ Решење је трик са кесом

Ivona