Забава

(ФОТО) ВОДИО ЉУБАВ СА ВИШЕ ОД 2.000 ЖЕНА Волео своју колегиницу, а она га због неверстава оставила након 17 година

Анђелика Хјустон и Џек Николсон упознали су се 1973. године на прослави његовог рођендана у Лос Анђелесу.

Уследило је вече обојено флертом и плесом, а Николсон је питао Анђелику да остане код њега да преноћи, на шта је она пристала и то је био почетак дуге љубавне приче, једне од најпознатијих у Холивуду.

Након што су провели ноћ заједно, договорили су састанак, а Џек Николсон је потом позвао глумицу да га откаже јер има друге обавезе. Анђелика Хјустон га је питала значи ли то да је она на другом месту, на шта јој је он одговорио да се не шали на тај начин. Имао је Николсон репутацију заводника већ тада, а данас се често може чути да је кроз његов кревет прошло најмање 2.000 жена.

Исте вечери, с пријатељима је изашла на вечеру како би се утешила и угледала Николсона у ресторану с „лепом плавушом“ – његовом бившом девојком Мишел Филипс, познатом манекенком, певачицом и глумицом. Анђелика је смело пришла столу и рекла му да је желела само да га поздрави, а он јој је на то сасвим спонтано представио Мишел.

– Била је шармантна. Претпостављам да су тада приводили везу крају – написала је Анђелика, у својим мемоарима „Гледај ме“.

Ипак, овај догађај није био препрека да Анђелика Хјустон и Џек Николсон почну да се виђају и лудо се заљубе. Глумица најпре није схватила какав је женскарош и серијски прељубник мушкарац који ју је освојио, али често је наизлазила на доказе.

– Понекад бих нашла женску одећу, крему за руке, неку ситницу у посуди за сапун… Понекад бих однела накит да видим хоће ли неко доћи по њега, али се то никад није десило – присетила се она.

Николсон јој је стално нудио топло-хладно однос. Час би био луд за њом, час је не би звао, час би јој рекао да морају да „охладе“, а потом је позвао да изађу.

У једном тренутку, Анђелика је ставила своју каријеру на паузу и посветила се искључиво њиховој љубави. Након што је 1980. доживела саобраћајну несрећу, схватила је да мора да промени неке ствари у свом животу и иселила се из Џекове куће.

Током осамдесетих, глумац је више пута запросио Анђелику и јавно се жалио да никако не успева да је одведе до олтара.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Thebestdecadesever🕊 (@thebestdecadesever)

– Некад ме одбије, некад пристане, али никако да стигнемо до тога – рекао је за Пипл 1985, а преноси Блиц Жена.

– Обоје верујемо у очување слободе. Ако имате дугу везу, какву смо имали ми, пролазите кроз одређене промене. Желите и да будете заједно и да имате времена за себе – написала је она у својим мемоарима.

Анђелика је 1986. добила Оскара за најбољу споредну глумицу у филму „Част Прицијевих“, који је режирао њен отац и у ком је играла са Џеком Николсоном. Он је касније причао да никад у животу није био поноснији него док је гледао Анђелику како подиже Оскара.

У једном тренутку, Анђелика је оставила глумца због Рајана О’ Нила, након чега се он вратио својим пороцима – алкохолу и наркотицима, а глумица је једном приликом чак ухапшена зато што се нашла у његовој вили у којој је пронађена дрога, пише Глоссy.

Пар се ипак помирио, али је уследио нови раскид, овог пута због Џековог неверства.

Наиме, глумица Карен Мејо-Чендлер испричала је за „Плејбој“ да ју је Анђеликин дечко „у плавим сатенским боксерицама јурио по спаваћој соби“ и да су односе прекидали само да би се он најео сендвича с путером од кикирикија. То чак није било ни најгоре – глумица Ребека Брусард била је трудна, а Џек Николсон био је отац њеног детета.

Крај је дефинитивно наступио кад је глумица Ребека Брусард, вршњакиња Џекове кћерке Џенифер, остала у другом стању с њим, а он о томе суптилно обавестио Анђелику речима: „Неко ће добити дете!“

Foto: Screenshot YouTube CBS Morning

Анђелика Хјустон инсистирала је да он буде уз мајку бебе, па су поново раскинули, а Џек је наставио везу с Ребеком, с којом је добио ћерку Лорејн 1990. и сина Рејмонда две године касније.

После 17 година, то је био дефинитивни крај љубавне приче Анђелике и Џека. Исте године кад је он добио сина Рејмонда, Анђелика се удала за вајара Роберта Грејема, с којим је остала у браку до његове смрти 2008.

informer.rs

Foto: Screenshot YouTube

Related posts

(ВИДЕО) ЗАМАЛО СРПСКИ ЗЕТ Бред Пит мувао српску глумицу, писао јој, а она га игнорисала

Ivona

„Што сте гледали – гледали сте“ УГАШЕН ЈЕДАН ОД НАЈВЕЋИХ ПИРАТСКИХ САЈТОВА НА СВЕТУ

Новосадска ТВ