Забава

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА 22. АВГУСТ: Овнови упадају у финансијски ризик, Раковима романтика куца на врата, а овај знак ће Шкорпије драма

Дневни хороскоп за четвртак 22. август доноси нове изазове за све припаднике Зодијака. Некима ће се осмехнути звезде, док ће други морати да се изборе за своју срећу.

ОВАН

Период повољан за инвестиције, али ипак консултујте се са стручњаком и одлучујте на тимском нивоу. Финансијски ризик. Овај дан вам доноси леп излазак у друштво и ново познанство с веома занимљивом особом. Варирање притиска.

БИК

Овај период је неповољан за покретање новог посла и почетак нове пословне сарадње. Потрудите се да завршите оно што сте започели. Овај дан доноси вам страствени љубавни састанак са особом коју познајете преко посла. Мучи вас реума.

БЛИЗАНЦИ

Одлагање састанка или промене у претходном договору са сарадницима могу да искомпликују ситуацију. Успешно ћете с партнером превазићи један дуготрајан проблем. Побољшање односа и веће узајамно разумевање и подршка. Прехлада.

РАК

Припремите резервни план јер вам неповољан аспект може донети проблематичну ситуацију на послу. Конфликтни односи. Ракове очекује романтичан састанак са особом коју су упознали преко сарадника. Пробавне сметње.

ЛАВ

Очекује вас неизвесност, јер ћете тек у последњем тренутку добити важан одговор од сарадника од којег зависи изводљивост задатка. Познанство са атрактивном особом на састанку може да се претвори у много више. Ових дана је наглашена главобоља.

ДЕВИЦА

Девице које раде с клијентима требало би да буду опрезне, јер су могући неспоразуми и превиди. Ваш однос с партнером може обележити спор око новца и улагања. Неопходно је компромисно решење између вас. Прехлада праћена кашљем, посетите лекара.

ВАГА

Неповољан аспект може да узрокује напетост на послу, а негативан електрицитет владаће у међуљудским односима. Ваге су увек окружене обожаваоцима, али овај дан може донети деликатну ситуацију. Болови у ногама су највероватније реуматске природе.

ШКОРПИЈА

Атмосферу на послу овог дана може обележити конфликт неистомишљеника или сплетка која би могла да има крупне последице. Љубоморне сцене и неспоразум између вас и партнера биће краткотрајни, али веома бурни. Пад имунитета због преморености, потребан вам је одмор.

СТРЕЛАЦ

Неповољан аспект доноси негативну енергију у виду погоршаног односа с једним колегом или надређеним. Слободне Стрелчеве очекује ново познанство, које се може одиграти на неком краћем путовању. Вртоглавице узроковане поремећајем центра за равнотежу.

ЈАРАЦ

Неко од ваших сарадника може данас отказати долазак на важан састанак. То ће изазвати велике промене у вашем плану. Овај дан можете имати расправу с партнером, и то због неке старе спорне ситуације. Криза поверења. Реуматски болови.

ВОДОЛИЈА

Неповољан дан за инвестиције, у комуникацији се чувајте неспоразума. То би могло да доведе до губитка. Водолије које су у браку пролазе кроз турбулентан период у односу с партнером. Осећају се несхваћено. Промените режим исхране, имате проблем са варењем.

РИБЕ

Главни изазов овог дана је да се изборите са изненада скраћеним роком за завршетак важног посла. Ослоните се на чланове тима. Ваш однос с партнером овог дана пролази кроз кризу поверења. Исправите ту неправду. Стомачне тегобе, праћене дијарејом.

 

Фото: Pixabay

Related posts

(ВИДЕО) УРБАНИ БУВЉАК ПОСВЕЋЕН ШКОЛАРЦИМА ЗА ВИКЕНД НА ТЕМЕРИНСКОЈ Пронађите књиге, играчке и одећу за ваше малишане

Ivona

Вучић: Листа „Србија не сме да стане“ за будућност земље и сигурност грађана

Новосадска ТВ

У Београду почео предизборни скуп СНС-a, обратиће се Вучић

Новосадска ТВ