Друштво

У Србији данас ПРОМЕНЉИВО ОБЛАЧНО И НЕСТАБИЛНО, највиша температура 34 степена

У Србији данас бити магле по котлинама и висоравнима југозападне и јужне Србије, док се у току дана очекује променљиво облачно и нестабилно време, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином, чешћим после подне и увече, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Пљускови ће понегде бити израженији и праћени суградицом и градом, као и јаким и олујним ветром, а температуре ће се кретати од 15 до 34 степена.

У Београду ће бити променљиво облачно и нестабилно, пре подне са дужим сунчаним интервалима, после подне и увече с кишом, пљусковима и грмљавином, повремено са јаким северним и северозападним ветром, док ће највиша дневна температура бити око 31 степен.

РХМЗ упозорава и да ће данас и сутра локално бити интензивнији пљускови и грмљавине, праћени градом и јаким или олујним ветром претежно у централним и јужним крајевима, док ће сутра бити изоловано и на подручју Војводине.

 

Related posts

(ФОТО) АМЕРИЧКИ ПОЛИЦИЈСКИ АУТОМОБИЛ НА АУТО-МОТО БЕРЗИ ПРИВУКАО СВУ ПАЖЊУ ПОСЕТИЛАЦА Ево шта још можете видети данас и сутра на Сајму

Ivona

Вучевић: Грађани неће лажи и насиље, зато је опозиција доживела фијаско

Новосадска ТВ

Преминуо Иштван Пастор

Новосадска ТВ