Забава

БАБА ВАНГА ЈЕ РЕКЛА: Ова ЧЕТИРИ знака су рођена под срећном звездом

Баба Ванга је била једна од највећих пророчица 20. века, а њена пророчанства и дан данас интригирају свет. Славна бугарска пророчица имала је и своје мишљење о знаковима Зодијака, сваком приписујући одређене особе и етикетирајући као оне који од судбине добијају срећу, несрећу или пак посебне способности.

Баба Ванга је тако веровала да је животни хороскоп посебно повољан за четири знака Зодијака, те да их космос фаворизује бар онда када поштују основне принципе Универзума и божанске законе. Наравно, и они имају проблема и невоља у животу, али су најчешће сами одговорни за то. Ипак, обдарени су посебним животним еланом и често им се дешавају ствари које им иду на руку. Ево о која четири знака је реч!

БИК

По правилу, Бикови чврсто стоје са обе ноге на земљи и тврдоглаво се крећу ка зацртаном циљу. Цене породицу више од свега на свету и потрудиће се да обезбеде материјално благостање за своје најмилије. Једина мана Бика је невероватна тврдоглавост и неспособност да прави компромисе, што упркос срећним околностима које га прате, може да доведе до проблема у животу.

ЛАВ

Покровитељ овог знака је само Сунце, тако да је јасно да се Лав са правом може наставти правим срећником. Ретки су Лавови који промаше живот; по правилу успевају у свему. Но, Ванга упозорава да самољубље и став да су главе звезде Лавова може озбиљно да поремети њихов живот, односно да жестоко поквари односе са ближњима. Зато је савет за вас да смирите свој его – пад са пиједестала може бити веома болан.

Foto: Pexels

ШКОРПИЈА

Шкорпије су понекад толико хладне да се могу упоредити са сантом леда; делују немилосрдно и спремно да се брутално освете и за најмању увреду. У ствари су врло рањиви и осетљиви, али пажљиво скривају ове квалитете јер их сматрају показатељем слабости. Имају пуно одлучности и уверени су у своје потезе, а ова решеност.

РИБЕ

Рибе су слатке, сањиве, љубазне и саосећајне и скоро увек имају пуно љубави за људе око себе. Можда зато Рибама много тога и полази за руком, јер просто имају много људи који су спремни да им помогну и изађу им у сусрет. Такође, Рибе су обдарене једном способошћу, све што чврсто зажеле, брзо им се остварује. Но, понекад су немарне и неозбиљне, због чега се суочавају са повременим падовима и губицима.

zena.blic.rs

Foto: Screenshot YouTube Baba Jaga

Related posts

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА 5. СЕПТЕМБАР: Овновима следи изненађење од партнера, Близанцима проблеми са новцем, а ево шта очекује Шкорпије

Новосадска ТВ

ДОЛАЗИ НАМ ПУН МЕСЕЦ У ВОДОЛИЈИ Посебно ће утицати на ТРИ знака, проверите да ли сте међу њима

Ivona

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА 6. СЕПТЕМБАР: Биковима следи успех у послу, Раковима изненадна романса, а Шкорпије очекују…

Новосадска ТВ