Нови Сад

ЗАВРШЕНА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА Полицајка и дизајнерка предала свечану хаљину фризеру Стоилкову који је дао највећу понуду, ево коме иде новац

Представници Удружења полицајаца и грађана „Безбедна заједница“ су завршили хуманитарну акцију која је трајала два месеца и предали хаљину која је била на аукцији, а коју је дизајнирала полицијска службеница и чланица, Мирјана Мијаиловић.
Акцију су подржали полицијски службеници, фризерски и козметички салони, пекаре и други појединци који су показали своју хуманост и саосећајност.
Сва прикупљена средства су усмерена Удружењу жртава насиља „ХАЈР“ из Београда, као вид подршке свим женама које су на било који начин претрпеле било који облик насиља.
У аукцији за хаљину, највећу понуду дао је Марко Стоилков, власник фризерског салона „Култ“, коме је, за исказану хуманост и као знак захвалности, полицијска службеница и креаторка Мирјана Мијаиловић предала хаљину.
Представници Удружења ће и у наредном периоду, кроз овакве и сличне акције, наставити да подржавају све оне којима је свака помоћ и подршка потребна, а све у циљу стварања безбедније заједнице за све.

 

Related posts

Удружење “Безбедна заједница“ и град Нови Сад у акцији подршке ЂАЦИМА ПРВАЦИМА

Новосадска ТВ

(ВИДЕО) Хуманитарна акција Марка Николића „НЕМА НАЗАД“

Новосадска ТВ

ПОДРШКА УЗ ПЛАЖУ: „Хуманитарни понедељак“ за Зорана Босанчића на Штранду

Новосадска ТВ