Нови СадНС сервис

Несмањеним темпом настављено АСФАЛТИРАЊЕ И ПОПРАВКА КОЛОВОЗА у граду и приградским насељима

Асфалтирање и поправка коловоза у граду и приградским насељима наставља се несмањеним темпом. У Футогу се новим слојем асфалта пресвлачи Новосадска улица, а Рибарска и Бошка Бухе добиће нов асфалт након завршетка припремних радова који обухватају стругање горњег слоја асфалта, поправку тампона, поправку ивичњака и нивелисање шахтова и сливника. Ради се и у Сремској Каменици, Лединцима и Петроварадину. У Сремској Каменици се изводе припремни радови за поправку коловоза и уређење аутобуске окретнице у улици Ново село 1. У Петроварадину се за поправку припрема продужетак Улице Бреза, а након поправке коловоза уређују се банкине у улици Рибњак Средњи пут. У Ледицима се поправља туцанички коловоз у Савловачи, док се у улици Ћирила и Методија у Новом Саду уређује аутобуско стајалиште за пешаке. У улици Максима Горког код нове зграде Палате правде настављени су радови на уређењу пешачке стазе и улаза за аутомобиле.
Код ОШ „Прва војвођанска бригада“ и ОШ „Васа Стајић“, затим у улици Теодора Мандића, као и на раскрсницама Булевар Јована Дучића – Бате Бркића, и Футошки пут – Булевар кнеза Милоша изведени су радови на обележавњу и одржавању саобраћајне сигнализације.

Related posts

ПРИВРЕМЕНА ОБУСТАВА САОБРАЋАЈА због радова на Tргу галерија

Новосадска ТВ

У СУСРЕТ ПОЧЕТКУ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ – Појачани радови на обележавању хоризонталне сигнализације, уређени пешачки прелази код 27 школа

Новосадска ТВ

Почело асфалтирање улице Биће Кесића у Степановићеву, поправке коловоза, и пешачких стаза на више локација

Новосадска ТВ