Хроника

Две особе приведене, за трећом се трага због убиства код Мавровке у Скопљу

Две особе су ухапшене у вези са убиством које се јутрос догодило на паркингу испред тржног центра „Мавровка“ у Скопљу.

У јутрошњој пуцњави из ватреног оружја је убијена једна особа, за трећим осумњиченим везано за ово убиство полиција трага. Из Министарства полиције кажу да знају идентиет бегунца.

Како је саопштено из МУП-а, полиција је одмах предузела оперативно-тактичке мере затварањем дела градског подручја, прегледом више домова и прегледом више возила, међу којима су снаге специјалне полиције, хеликоптери и дронови.

На подручју општине Чаир, појашњавају, примећено је путничко возило које је покушало да побегне, док су људи из возила пружили отпор уз употребу ватреног оружја.

Полицајци су узвратили, након чега је једна особа ухапшена. Током даљих мера, још једна особа је ухапшена, а полицији је познат и идентитет трећеосумњиченог који је у бекству.

МУП није открио идентитет убијеног, а део скопских медија је објавио да је у питању Васил Е., који је са породицом био код тржног центра, где је завршавао приватне послове.

Шпекулише се да је убијени адвокат, а скопски портал „360 степени” пише да је у питању човек који има приватну фирму.

Из полиције је саопштено да ће у наредном периоду у појединим деловима Града Скопља бити појачано присуство полиције у циљу потпуног расветљавања овог случаја.

 

Related posts

ДА ЛИ СЕ ОВДЕ КРИЈЕ ПРАВА ИСТИНА О ДАНКИ На вештачењу ТРИ камере, на два кључна питања и даље нема одговора

Ivona

ЋЕРКА ОСУМЊИЧЕНА ДА ЈЕ УБИЛА МАЈКУ, ПОЛИЦИЈА ТРАГА ЗА ЊОМ – Комшије изнеле ШОК ДЕТАЉЕ!

Новосадска ТВ

ЗА ЊОМ ТРАГАЛА БРОЈНА ПОЛИЦИЈСКА ВОЗИЛА Ћерка која је заклала мајку се крила у парку код фудбалског игралишта

Новосадска ТВ