Забава

(ВИДЕО) ОСКАРОВКА И ХОЛИВУДСКИ БАЈА У „СТОЈАДИНУ“ Возе се у омиљеном олдтајмеру Срба

Најпопуларнији филм на Нетфликсовој стриминг платформи протеклог викенда био је „Тхе Унион“ са Хале Бери и Марк Волбергом у главним улогама.

Занимљив заплет и славна имена, привукли су пажњу публике широм света, а оних на Балкану пар занимљивих сцена. За све „југоносталгичаре“ у филму су обезбеђени пригодни кадрови.

Славна лепотица се у комичном крими трилеру вози, ни мање ни више него „стојадином“, који је један од најпопуларнијих аутомобила старе Југославије.

Марк и Хале у поменутој сцени приватним авионом долазе у Хрватску, а познати заводник обија први аутомобил на који наиђе, што је чувени Застава модел који се деценијама производио у Крагујевцу.

Корисници друштвених мрежа нису могли да не искоментаришу овај моменат, а сви су били одушевљени „стојадином“.

Те су се низали коментари „Хале, Српкињо“, „После овога морам да гледам филм иако има лошу оцену“ и многи други.

Иако је филм покупио лоше критике код публике и добио лошу оцену, постоје спекулације о наставку. Филм је добио углавном негативне критике од гледалаца, а само мањина је аплаудирала „забавном“ заплету и „одличној хемији“ између Волберга (53) и Хале (58).

Већина претплатника сматра да је ово остварење „генеричко“. Овај сентимент се огледа у неповољној оцени филма на веб страници Роттен Томатоес, где има 28 процената публике на основу више од 100 рецензија.

kurir.rs

Foto: Screenshot X